GSO Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu, İtfaiye Haftasını Kutladı - Son Dakika
Yerel

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu, İtfaiye Haftasını Kutladı

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu, İtfaiye Haftasını Kutladı

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, bütün itfaiyecilerin haftasını kutlayarak, "Sizlerin her zaman yanımızda olduğunuzu bilmek bize güç veriyor." dedi.

01.10.2014 18:14  Güncelleme: 19:51

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, bütün itfaiyecilerin haftasını kutlayarak, "Sizlerin her zaman yanımızda olduğunuzu bilmek bize güç veriyor" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Cafer Yılmaz, 'Yangından Korunma ve İtfaiye Haftası' dolayısıyla beraberinde Yangın Kurtarma Şube Müdürü Ali Bozoğlan, Destek hizmetler Şube Müdürü Alpay Canözer ile GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

İtfaiyecilerin, can ve mal güvenliğimizi korumak için gece gündüz demeden canla başla çalıştıklarını belirten Konukoğlu, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatının, Organize Sanayi Bölgesi İtfaiyesinin ve bütün personelin İtfaiye Haftası'nı kutladı. "Büyük başarı sağlıyorlar. Bundan sonraki dönem içerisinde de çok daha başarılı çalışma yapacaklarına inanıyorum" diyen Konukoğlu, alınacak küçük tedbirler sayesinde olası yangın ve kazaların çıkmasının önlenebileceğine dikkati çekti. Konukoğlu, "Esas önemli olan tedbirlerin alınması, itfaiyeciye iş bırakılmaması. Bu konuda gerek biz sanayicilerin gerekse halkımızın elinden çabayı göstermesi gerekiyor. Gönlümüz hiçbir zaman bu tarz olayların olmasını istemiyor, ama olası bir olayda da sizlerin her zaman yanımızda olduğunuzu bilmek bize güç veriyor. Bundan dolayı da teşekkür ederiz" diye konuştu.

Cafer Yılmaz ise İtfaiye Haftası ile Gaziantep İtfaiye Daire Başkanlığının 90. kuruluş yılını birlikte kutladıklarını söyledi. Bu yıl da itfaiye teşkilatı ile halkı bütünleştirerek çeşitli aktiviteler yaptıklarını anlatan Yılmaz, kazalar ve yangınlar konusunda kamuoyunun bilgilendirilerek daha duyarlı hale getirilmesini önemsediklerini ifade ederek, "Bayram tatil demeden 24 saat boyunca teyakkuz durumunda vatandaşımızın hizmetindeyiz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel GSO Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu, İtfaiye Haftasını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement