Korkuteli'de Bayram Şekerleri Görücüye Çıktı - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'de Bayram Şekerleri Görücüye Çıktı

Korkuteli\'de Bayram Şekerleri Görücüye Çıktı

Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte bayram şekerleri de görücüye çıktı.

13.07.2014 15:00

Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte bayram şekerleri de görücüye çıktı. Marketlere ve alışveriş merkezlerine şeker stantları kurulmaya başlandı.

Korkuteli'de market ve alışveriş merkezlerinde şeker satış stantları kuruldu. Şekerciler vitrinlerini renk renk, çeşit çeşit şekerlerle süsledi.

Esnaf Ahmet Ali Bulut, şeker satışlarında büyük bir canlılık olduğunu belirterek, bayram şekerlerinin değişik fiyatlardan alıcısına ulaştığını söyledi. Değişik türde bayram şekerlerinin tezgahları süslediğini, fiyatların ise her bütçeye hitap ettiğini belirten Bulut, "Bayram şekerlerinin kilo satış fiyatının 5 ile 12 TL arasında satışa sunuluyor. Dar gelirli vatandaşa kilosu 5-6 TL olan bayram şekerleri daha çok tercih ediliyor" dedi. Korkuteli'nde kilosu 5 TL ile 12 TL arasında bayram şekeri almak mümkün iken, çikolata da kilo fiyatı 8- 30 TL arasında alıcı buluyor.Çikolatası özel olan ve daha pahalı malzemelerden imal edilen şekerlerin ambalajı da dikkat çekiyor.

Şeker fiyatlarının büyük bölümünün geçen yılla aynı düzeyde kaldığını, fiyatlarda kayda değer bir artış olmadığını belirten Ahmet Ali Bulut, "Şeker fiyatları genelde geçen yılki fiyatlardan satılıyor. Bazı pahalı çikolataların fiyatlarında yüzde 15-20 oranında artış oldu ama diğer çeşitler aynı kaldı. Şeker üretiminde kullanılan toz şeker fiyatları azda olsa artınca mecburen bizde çok az bir artışı ürünlere yansıttık. Vatandaşın bütçesine göre her tür şeker ve çikolata piyasada var" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli'de Bayram Şekerleri Görücüye Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement