Köy Yolları Yapımına Başlandı - Son Dakika
Yerel

Köy Yolları Yapımına Başlandı

Köy Yolları Yapımına Başlandı

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde, Haziran ve Temmuz aylarında yapılması planlanan ancak bazı nedenlerden dolayı yapılamayan Alıncık-Işıklar köy yolu asfaltlama çalışmalarının başladığı bildirildi.

13.09.2014 13:44

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde, Haziran ve Temmuz aylarında yapılması planlanan ancak bazı nedenlerden dolayı yapılamayan Alıncık-Işıklar köy yolu asfaltlama çalışmalarının başladığı bildirildi.

Alıncık-Işıklar köy yolu ilgili olarak açıklama yapan AK Parti Altıntaş İlçe Başkanı Selahattin Bayram, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde önce de yapımı gündemde olan Alıncık-Işıklar köy yolunun yapılması ilçe teşkilatımızın, il başkanlığımızın, ilçe belediye başkanımızın, il genel meclisi başkanımız ve üyelerimizin çalışmaları ve gayretleri sonucunda çalışmalar başladı. Seçimlerden önce yol yapımının yetişmemesine rağmen Partimize inanıp destek veren sabırla bekleyen köy halkımıza sonsuz şükranlarımı sunar hizmetlerimizin tüm köylerimize adaletli bir şekilde aralıksız olarak devam edecek" ifadelerini kullandı. (HD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köy Yolları Yapımına Başlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement