Likoğlu Şanlıurfa'ya Hareket Etti - Son Dakika
Güncel

Likoğlu Şanlıurfa'ya Hareket Etti

Likoğlu Şanlıurfa\'ya Hareket Etti

Likoğlu mesai arkadaşları ve hemşerilerinin katılımıyla İstanbul Atatürk Havalimanından görev yeri Şanlıurfa'ya uğurlandı.

18.11.2011 11:20

İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne atanan 1.sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu mesai arkadaşları ve hemşerilerinin katılımıyla İstanbul Atatürk Havalimanından görev yeri Şanlıurfa'ya uğurlandı.

Atatürk Havalimanı VIP Salonundaki uğurlama törenine İstanbul Emniyet Müdür Yardımcıları Hamza Tosun,Nazmi Ardıç,Mahir Çakallı,Zafer Tunceroğlu, Şükrü Balcı Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Veli Yıldız,Polis Müfettişleri Cengizhan Ocak ,Hüseyin Aktaş, Köprübaşı Derneği Onursal Başkanı Musa Kazım Sancak,Köprübaşı Derneği Başkan vekili Göksal Purtuloğlu,Köprübaşı Beşköy Derneği Başkanı Mustafa Ekinci, Trabzon Federasyonu Başkanı Haydar Dulkadiroğlu,İşadamları Nazım Aslan ,Ahmet Karaman,Usame Balcı,Fatih Sekban,Yapımcı Mustafa Güneş, Köprübaşı Haber sitesi www.koprubasi.tv editörü Ahmet Balcı,www.beskoyluyuz.biz editörü Şükür Suiçmez …basın mensupları,dernek yöneticileri ve emniyet mensupları katıldı.

VIP Salonunda kendisini uğurlamaya gelen meslektaşları ve hemşerileriyle uzun süre sohbet eden Mehmet Likoğlu yaptığı açıklamada "Cuma günü hayırlısıyla yeni görevimize başlayacağız.Şanlıurfa gibi tarihi,kültürü,misyonu çok önemli bir şehirde görev yapmak benim için onur olacaktır. Aranızdan ayrılmanın hüznünü yaşıyorum.Bu şeklen, bir ayrılış. Yoksa biz her zaman dostlarımızla birlikte olacağız. İlk gün geldiğimiz gibi aynı coşku ve heyecanla, aynı aşkla yeni bir göreve gidiyoruz. Şanlıurfa'ya yolunuz düştüğünde orada bir eviniz olduğunu unutmayın. Hemşerilerime,meslektaşlarıma, İstanbul'a gönülden, muhabbetle 'Allah'a ısmarladık' diyorum" dedi.

Daha sonra meslektaşları ve hemşerilerinin coşkulu alkışlarıyla VIP Salonundan ayrılarak uçağa binen Mehmet Likoğlu Şanlıurfa'ya hareket etti.

Mehmet Likoğlu Cuma Günü Bolu emniyet Müdürlüğüne atanan Sabri Durmuşlar'dan görevi devir alacak. Cuma günü saat 10.00'da Emniyet Müdürlüğünde gerçekleşecek olan devir teslim töreninin ardından Likoğlu Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne resmen başlamış olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Likoğlu Şanlıurfa'ya Hareket Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement