Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Maçın Ardından

Maçın Ardından

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Akçay: "Gekas’ın şarkıyı güzel söylemesiyle galip geldik" Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal: "Sakatlıklar var diye bahanelere sığınmayacağız. Belki günümüzde değildik, yenildik"

28.09.2014 22:45

Süper Toto Süper Lig'in 4. haftasında, sahasında Fenerbahçe'yi 2-0 yenen Akhisar Belediyespor'da, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, "Gekas'ın şarkıyı güzel söylemesiyle galip geldik" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akçay, ofansif tarafı kuvvetli, güçlü silahları olan ve 4 kenar forvetle oynayabilecek kadar güçlü bir rakiple karşı karşıya geldiklerini belirterek "İlk hedefimiz rakibi durdurmak, sonra silahlarımızı yansıtmaktı. Bilal'in bugün iyi oynamasıyla çok iyi noktalara geldik ve Fenerbahçe gibi bir rakibi yenerek 3 puan aldık. Gekas'ın şarkıyı güzel söylemesiyle galip geldik" değerlendirmesini yaptı.

Maça iyi hazırlandıklarını ve rakibi iyi analiz ettiklerini düşündüklerini söyleyen Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ise iki takımın da maça istekli başladığını kaydetti.

Rakibin akılcı oynadığını ifade eden Kartal, şunları söyledi:

"Yakaladıkları pozisyonları gole çevirmeyi bildiler. Biz değerlendiremedik. İkinci yarıya daha temkinli yaklaşmayı beklerken, yediğimiz golle demoralize olduk. Pas hataları yapmaya başladık. Rakibimizin oyunu ortaya çıktı. Rakip iyi mücadele etti, tebrik ediyoruz. Biz de iyi mücadele ettik. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız."

Kartal, maç öncesi analizlerini sahaya yansıtıp yansıtamadıkları yönündeki soruyu şöyle yanıtladı:

"Oyunlar içinde zaman zaman inişler çıkışlar olabilir. Teknik ve fiziksel olarak baktığımız zaman, her geçen gün yükseldiğimizi görebiliyoruz. Elimizdeki verilere göre takip ediyoruz. Sakatlıklar var diye bahanelere sığınmayacağız. Belki günümüzde değildik, yenildik."

Topu yeterli derecede yere indiremediklerini anlatan Kartal, "Oyunu dengeleyemedik. Dengelediğimiz zaman, bir anda lüzumsuz, geriden uzun toplarla oynamaya başladık. Bu dönen toplarla rakibimizin öndeki hızlı adamları, boş alanlar buldular ve yakaladıkları pozisyonları iyi değerlendirdiler. Maçı kazandılar, bundan ders çıkaracağız" diyerek sözlerini tamamladı. - Manisa

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement