Mamak Dayanışma Merkezi'nden Nida'ya Destek - Son Dakika
Yerel

Mamak Dayanışma Merkezi'nden Nida'ya Destek

Merzifonlu Nida Küçüköner’in arkadaşları ameliyat parası toplayabilmek amacıyla “Nida’ya Can Ver” kampanyası başlattı.

15.09.2015 12:30

Merzifonlu Nida Küçüköner'in arkadaşları ameliyat parası toplayabilmek amacıyla "Nida'ya Can Ver" kampanyası başlattı.

Gazi üniversitesi Rus Dili ve Edebiyatı 2.sınıf öğrencisi 4.evre beyin tümörü olan arkadaşları Merzifonlu Nida Küçüköner'e umut olmak için arkadaşları kampanya başlattı.

21 yaşındaki genç kızın ameliyatına destek olmak için sosyal medyada 1,5 hafta önce "Nida'ya Can Ver" kampanyası başlatan Küçüköner'in arkadaşları, ünlü isimlere de ulaşmaya çalıştı.

Ardından eş zamanlı olarak farklı illerde kermes düzenlendi.

Nida için toplanan ve kendilerini Nida'nın kahramanları olarak tanımlayan 20 gencin sesine gönüllülük esasına dayalı olarak çalışmalarını yürüten Mamak Belediyesi Dayanışma Merkezi kulak verdi.

Mamak Kültür Merkezi önünde kermes düzenlenerek, kurulan stantlar Nida için açıldı, satışlardan elde edilen gelir de Nida için toplandı.

NİDA'YA YARDIMSEVERLERDEN MORAL DESTEĞİ

Takıdan, ahşap boyamaya, mefruşattan, örgüye, gıdaya kadar satışa sunulan ürünler stantlardaki yerini aldı ve bu kez Nida için kuruldu.

Öğrencilerin ailelerinin de destek verdiği kermeste, öğrencilerde stantlarda bekleyerek satış yaptı.

Nida'ya destek olmak için alışveriş yapan vatandaşlar da "Nida'nın Kahramanları" yazılı paravanın önüne geçerek, giydikleri kostümlerle Nida'ya ameliyat sonrası gösterilmek üzere fotoğraf çektirdi.

Nida'nın durumunu sosyal medyadan öğrendiğini ve ailesi ile birlikte kampanyaya destek verdiklerini belirten Yağmur Kapucu (18), "Nida'nın ameliyatının başarılı geçmesini istiyorum. Ameliyattan sonra tedavi sürecinde de sıkıntı yaşamamasını temenni ediyorum. Herkesten duyarlılık bekliyoruz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak Dayanışma Merkezi'nden Nida'ya Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement