Menteşe Kaymakamı Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Menteşe Kaymakamı Göreve Başladı

Menteşe Kaymakamı Göreve Başladı

Büyükşehir statüsüne geçtikten sonra yeni kurulan Menteşe Kaymakamlığının ilk Kaymakamı Zeki Arslan göreve başladı.

17.09.2013 11:42

Büyükşehir statüsüne geçtikten sonra yeni kurulan Menteşe Kaymakamlığının ilk Kaymakamı Zeki Arslan göreve başladı. Mersin Akdeniz Kaymakamlığı görevini sürdürürken 20 Temmuz 2013 tarihli Resmi Gazete yayımlanan ortak kararname ile Muğla'ya atanan Menteşe Kaymakamı Arslan, geçici olarak valilik hizmet binasında hizmet verecek.

1968 yılında Denizli'nin Acıpayam ilçesinde doğan Arslan, eğitim-öğretim hayatına Karaismailler Köyü İlkokulu'nda başladı. Denizli Yatağan Ortaokulu'nun ardından İzmir Şehit Fethi Bey Lisesi'ni bitirerek 1989 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun oldu.

1990 yılında Denizli Kaymakam adaylığına atandı. Kaymakam adaylığı süresince değişik birimlerde yaptığı staj yanında Tefenni - Burdur ve İbradı Antalya Kaymakam Vekillikleri yaparak, İçişleri Bakanlığınca 8 ay süreyle İngiltere'ye gönderildi. Daha sonra Malatya Arapgir, Adıyaman Çelikhan, Kayseri Hacılar Kütahya Emet, İzmir Torbalı ve son olarak Mersin Akdeniz'de görev yaptıktan sonra 20 Temmuz 2013 tarihinde Muğla'nın Menteşe Kaymakamlığı'na atandı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Menteşe Kaymakamı Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement