MHP Kurmayları: Bahçeli Olmasaydı Baraj Altındaydık - Son Dakika
Güncel

MHP Kurmayları: Bahçeli Olmasaydı Baraj Altındaydık

MHP Kurmayları: Bahçeli Olmasaydı Baraj Altındaydık

Bahçeli'nin kurmayları, "Kelle isteriz" diye kazan kaldıran yeniçerilere benzettikleri muhaliflere, "Kelle vermeyeceğiz" mesajını iletirken liderlerine sahip çıkıyor.

17.11.2015 09:33  Güncelleme: 09:47

1 Kasım seçiminde 80 vekilin yarısını kaybeden MHP'de, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin yanında saf tutan genel merkez yönetimi, 7 Haziran sonrasında taktik hatalar yapıldığı eleştirilerine karşı çıkmayı sürdürüyor.

"Genel Başkan Bahçeli son iki haftada televizyona çıkmasaydı, baraj altındaydık" diyen Bahçeli'nin kurmayları, "Kelle isteriz" diye kazan kaldıran yeniçerilere benzettikleri muhaliflere, "Kelle vermeyeceğiz" mesajını iletiyor.

"SİNAN OĞAN" PROJESİ

Kurmaylar daha önceki yıllarda AK Partili bazı bakanların, "2 bini sivil, 5 bin polis göndeririz, salona girersiniz" diyerek Bahçeli karşısındaki adayları desteklediklerini belirterek, 2 Kasım'da Sinan Oğan'ın partiye dönüşüne ilişkin yargı kararının benzer bir projenin uygulamaya konulduğunu gösterdiğini savundu.

"ALAYI GELSİN"

MYK ve il başkanları toplantısında da teşkilata muhaliflere prim verilmesi durumunda partinin "kayyuma" düşebileceği uyarısı yapıldı.

Bahçeli'nin, kurmaylarıyla yaptığı değerlendirmede ise muhaliflerin ortak hareket etme çabalarına karşı, "Alayı gelsin" diyerek meydan okuduğu belirtiliyor. (Kaynak: Habertürk)

Son Dakika Güncel MHP Kurmayları: Bahçeli Olmasaydı Baraj Altındaydık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • Devret Bahçeli: Bahçeli varsa bir daha oy falan yok 7 0 Yanıtla
  • Vatandaş: Aman sakın Bahçeli gitmesin MHP nin başından. yoksa Milliyetci kesimin oyları AKP ye gelmez. 4 1 Yanıtla
  • seçmen: eğer MHP yi bahçeli olmasaydı baraj altında kalırdık diyen kurmaylar yönetiyorsa oy oranının düşmesi çok normal iyi bir stratejist değiller bunlardan siyasetci olmaz iyi bir siyasetci geleceği çok iyi öngörebilmelidir 5 0 Yanıtla
  • 1000 göllü musa: Bahçeli gittimi kurmaylarıda gider ...şimdiden ciyak ciyak bağırmaya başladılar... 4 0 Yanıtla
  • MUSTAFA : ARKADAŞLAR SİZLER GERÇEKTEN ZEKA ÖZÜRLÜSÜNÜZ. AKP YILLARDIR İKTİDARDA İSE BUNUN MÜSEBBİBİ BAHÇELİ VE SİZLERSİNİZ. BUDA AKP NİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEKTİR. AKP SİZİN KADAR GERİ ZEKALIMIKİ BAHÇELİNİN GİTMESİNİ İSTESİN. ONLAR BİNDİĞİ DALI KESERMİ. BİLDİĞİNİZ SİYASET BU KADAR. UFKUNUZ BU KADAR. MAALESEF MHP YİDE KENDİNİZE ÇEVİRDİNİZ. SİZLER GİDECEKSİNİZ, BU DAVAYA EL FRENİ OLMAYACAKSINIZ. BU DAVA HIZ LİMİTİNİ AŞIP İKTİDARA KOŞACAKTIR. 4 0 Yanıtla
  • İlyas savun: Keşke kalaydik HDP bile bizden fazla millet vekili çıkardı bu mu yani başarı git artık Bahçeli mahvettin davamizi 4 0 Yanıtla
  • doğrucu davut: aloo kurmayım diye gezenler yalakalıklar diz boyu, bahçeli böyle kıvırdıkça bir dahaki seçimlerde partiyi zor görürsünüz meclis te ama o zamanda bahçeli der ki: halkımız bizim dinlenmemizi istedi açy içelim der, mert adam partiyi bu hale getirdiği gün bırakırdı 3 0 Yanıtla
  • Bingollu alperen: meral aksener aday olmadikca mhp ye oy degil su yok 3 0 Yanıtla
  • dadaş: SİNAN OĞAN,TAYYİP ERDOĞANLA BAŞEDEBİLECEK TEK ADAM 2 0 Yanıtla
  • bahcel: derhal partiyi yeni sahiplerine birakin bu zitlasmanini kimseye faydasi yok yeni kurltay 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement