MHP Malatya Milletvekili Adayı Şinasi Kazancıoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

MHP Malatya Milletvekili Adayı Şinasi Kazancıoğlu Açıklaması

MHP Malatya Milletvekili Adayı Şinasi Kazancıoğlu Açıklaması

Malatya, MHP Milletvekili Adayları Arapgir ilçesini ziyaret etti.

20.10.2015 18:11

Malatya, MHP Milletvekili Adayları Arapgir ilçesini ziyaret etti. İktidarla ilgili şikayetlerin yoğunlaştığı Arapgir İlçesi'nde MHP Adayı Şinasi Kazancıoğlu: " On üç yıl birikmiş haksızlıklarla kim helalleşecek. Hesaplaşmadan helalleşme olmaz." dedi.

1 Kasım seçim gezileri kapsamında MHP il yönetimi ve milletvekilli adayları Arapgir ilçesinde vatandaş ve esnaf ziyareti gerçekleştirdi. İlçe de esnafın vatandaşların iktidar partisine karşı gösterdiği tepkileri dile getiren Şinasi Kazancıoğlu: "Bugün Malatya'nın kilometre olarak en uzak, ama hakikaten çok güzide insanların yaşadığı Arapgir ilçemizi ziyaret ediyoruz. Esnaflarımızla konuşuyoruz. Esnaflarımız hakikaten bir dokunup bin laf söyleyecek kadar dertliler. İktidar partisinin vekilleri ' ilk günkü aşk' ile diye oy istiyorlarmış. Tabii ki esnaflarımızda soruyor; peki on üç yıllık birikmiş yalanlar, on üç yıl birikmiş haksızlıklarla helalleşecek. Hesaplaşmadan helalleşme olmaz. Dinimizde de bu var. Onun için 1 Kasım da sandıkta Arapgirli hemşerilerimiz ve sonra Malatyalı hemşerilerimiz önce hesaplaşıp sonra halleşecekler "şeklinde konuştu.

1 Kasım seçimlerinde Arapgir'den farklı bir sonuç beklediğini kaydeden Kazancıoğlu, yıllardır Arapgir yol güzergahında yaşanan sıkıntıların devam ettiğine vurgu yaparak: "Ben on beş, yirmi yıldır Arapgir'e gelip giderim ve hala Arapgir de ambulans çağırmak için insanlar tepelere çıkıyorlar. Koşarak bir yerlere gidiyorlar. Çünkü baz istasyonları olmadığı için telefonlar çekmiyor. Yani Malatya, Arapgir arası gidiyorsunuz Allaha emanetsiniz. Telefonlar çekmiyor. Siyasiler ve idareciler buna önayak olabilir. Özel şirketlerle görüşülüp baz istasyonu kurdurabilir. Çünkü burası artık çok önemli bir koridordur. Bir kaza olduğunda ilgili yerlere ulaşamıyorsunuz. Arapgir bu kadar köşede kalmış, unutulmuş gibi davranılıyor. Hakikaten burası çok münevver insanların, çok istisnai insanların yaşadığı bir yer. Ben o anlamda burada 1 Kasım da çok farklılık olacağını düşünüyorum." diye konuştu - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Malatya Milletvekili Adayı Şinasi Kazancıoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement