Migros'tan Kurbanlık Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Migros'tan Kurbanlık Kampanyası

Migros\'tan Kurbanlık Kampanyası

Migros, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi tüketicilerin kurbanlık ihtiyaçlarına yönelik kampanya başlattı.

23.09.2014 14:14

Migros, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi tüketicilerin kurbanlık ihtiyaçlarına yönelik kampanya başlattı.

Migros'tan yapılan açıklamaya göre, kurbanlık satışını üç ayrı seçenekte sunan Migros, müşterilerin tercihleri doğrultusunda, koli ağırlığı yaklaşık 12-14 kilogram veya  16-18 kilogram olan koç ya da 7 eşit hisseli 18-20 kilogramlık kemiksiz dana eti olarak gerçekleştiriyor.

Tüm kesim işlemleri noter huzurunda ve İslami şartlara uygun olarak yapılırken, kurbanlığını Migros mağazalardan teslim alan müşterilere dana için kıyma, kuşbaşı ve parça et, koç içinse kemikli olarak istenilen sayıda parçalatarak hazırlatma olanağı sunuluyor. Migros'ta ayrıca kurbanlık alımında Money Club Kart kullanıldığında 75 lira indirim uygulanıyor.

Migros mağazalarından, Sanal Market'ten veya telefonla verilen siparişlerde kurbanlıklar, İstanbul, İzmir ve Ankara Büyükşehir Belediyesi sınırları içinde istenilen adrese teslim edilebiliyor. Bu kapsamda kesim ve sonrası süreçlerde soğuk zinciri kırılmadan, tüketime uygun hijyenik şartlarda hazırlanan Migros kurbanlık kolisi müşterilere kapısında teslim ediliyor.

Veteriner hekim eşliğinde, İslami şartlara uygun kesim süreci

Verilen bilgilere göre kurbanlık olarak seçilen, bir yaşını tamamlamış erkek koçlar ve iki yaşını tamamlamış büyükbaş hayvanlar müşterilerin vekaletiyle, onaylı kesimhanelerde, Kurban Bayramı'nın 1. ve 2. günü, noter huzurunda İslami şartlara uygun olarak kesiliyor. Kurbanlık koç ve danalar parçalandıktan sonra, hijyen ve gıda güvenliği standartlarına uygun şekilde, soğuk zinciri kırılmadan, veteriner hekimlerin muayenesi sonucu kolilere yerleştirilip paketleniyor.

Hayır kurumlarına direkt bağış imkanı

Kurbanlıkların direkt olarak hayır kurumlarına bağışlanmak üzere teslimatına da olanak sağlayan Migros, müşterilerine kurbanlıklarını Türk Kızılayı ve ZİÇEV'e (Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı) bağışlama imkanı sunuyor. Migros Grubu mağazalarından ve "www.sanalmarket.com.tr" web sitesinden satın alınabilen kurbanlıklar, yine mağazalardan ve sanal marketten talimat verilerek anında bağışlanabiliyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Migros'tan Kurbanlık Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement