Milletvekili Aday Adayı Sarıoğlu İlk Ziyaretini Yığılca'ya Gerçekleştirdi - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Aday Adayı Sarıoğlu İlk Ziyaretini Yığılca'ya Gerçekleştirdi

Milletvekili Aday Adayı Sarıoğlu İlk Ziyaretini Yığılca\'ya Gerçekleştirdi

AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Esvet Sarıoğlu, seçim startını verdi.

18.02.2015 14:16

AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Esvet Sarıoğlu, seçim startını verdi. Aday Adaylığı için il başkanlığında resmen müracaatını gerçekleştiren Sarıoğlu, İlk ziyaretini Yığılca ilçesine gerçekleştirdi.

İlk olarak ilçe teşkilatını ziyaret eden Sarıoğlu'nu ilçe Başkanı Kerem Yalçıner, Kadın Kolları Başkanı Havva Kalaycı, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Çamlı ve teşkilat üyeleri karşıladı. İlçe başkanlığında aday adaylığı ile ilgili bilgi veren Sarıoğlu "Düzce'mizin olduğu gibi Yığılca ilçemizin de sorunlarını biliyoruz. İnşallah bu görev bize verilirse sorunları hep birlikte çözeceğiz" diye konuştu.

İlk ziyareti Yığılca ilçesine gerçekleştirdiği için Sarıoğlu'na teşekkür eden ilçe Başkanı Kerem Yalçıner, "Biz ilçemizde teşkilat olarak bir bütün halinde çalışıyoruz. Amacımız Yığılca'mıza kim daha fazla sahip çıkacak ise biz top yekun arkasında oluruz. Yığılca bundan sonra hep bir arada ve tek ses olacaktır. Ben teşkilatım adına Yığılca ilçemize verdiğiniz önemden ötürü size teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Sarıoğlu ilçe teşkilatının ardından Yığılca Belediyesi'ni de ziyaret etti. Başkan Muzaffer Yiğit ve belediye çalışanlarını ziyaret eden Sarıoğlu, Milletvekili seçilmesi halinde Yığılca'da teşkilatla ve Belediye Başkanı ile bir bütün halinde çalışacaklarını ve sorunların çözümü noktasında birlikte hareket edeceklerinin sözünü verdi.

Sarıoğlu'nun ziyaretine Yığılca il Genel Meclis Üyeleri Mustafa Şen ve Hüseyin Yılgın da katıldılar. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Aday Adayı Sarıoğlu İlk Ziyaretini Yığılca'ya Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement