Bayramiç'te Minik Eller 100 Fidan Dikti - Son Dakika
Yerel

Bayramiç'te Minik Eller 100 Fidan Dikti

Bayramiç\'te Minik Eller 100 Fidan Dikti

Bayramiç Mesleki Teknik Eğitim Merkezi Uygulama Ana Sınıfı öğrencileri Çanakkale Deniz Zaferinin 100 yıl kutlama etkinlikleri çerçevesinde 100 fidan dikti.

23.03.2015 13:51  Güncelleme: 14:18

Bayramiç Mesleki Teknik Eğitim Merkezi Uygulama Ana Sınıfı öğrencileri Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100 yıl kutlama etkinlikleri çerçevesinde şehitler anısına 100 fidan dikti.

Çanakkale Deniz Zaferinin 100 yıl şehitleri anısına Bayramiç Mesleki Teknik Eğitim Merkezi Uygulama Ana Sınıfı öğrencileri Hacıkayyum mevkiine 100 çam fidanı dikti. Etkinliğe okul öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğü tarafından hazırlanan dikim alanına kadar şehitlere saygı ve doğa yürüyüşü yapan veli, öğretmen ve öğrenciler günün anlam ve önemine dikkat çekmek için çeşitli dövizler taşıdı. Dikim alanına gelen öğrenci öğretmen ve veliler Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğü tarafından temin edilen fidanları toprakla buluşturdu. Fidan dikiminin ardından Orman İşletme Müdürlüğü görevlileri öğrencilere içinde tohum bulunan kalem hediye etti.

Minik öğrenciler fidan dikmenin, Öğretmenleri ve veliler ise minik yüreklere ağaç ve doğa sevgisini ekmenin mutluluğunu yaşadı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayramiç'te Minik Eller 100 Fidan Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement