Muratpaşa Belediyesi'nden Dolaplıdere Caddesi'ne Asfalt - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa Belediyesi'nden Dolaplıdere Caddesi'ne Asfalt

Muratpaşa Belediyesi\'nden Dolaplıdere Caddesi\'ne Asfalt

Muratpaşa Belediyesi, Şarampol Caddesi’ne açılan Kızılsaray Mahallesi Dolaplıdere Caddesi’nde çalışmalara başladı.

16.08.2016 13:05

Muratpaşa Belediyesi, Şarampol Caddesi'ne açılan Kızılsaray Mahallesi Dolaplıdere Caddesi'nde çalışmalara başladı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Asfalt üretim tesisleri sayesinde Muratpaşa'nın cadde ve sokaklarının yenilenmesinde büyük bir hız kazandıklarını ve ihtiyaç neredeyse orada hemen çalışmalara başladıklarını söyledi.

Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı yol yapım ekipleri 670 metre uzunluğundaki caddede asfalt Muratpaşa'nın tüm cadde ve sokaklarında olduğu gibi kazınıp yeniden sıcak asfaltla kaplanıyor. Caddenin son asfaltlanmasının üzerinden 10 yıl geçerken çalışmalar kapsamında 12 metre genişliğindeki Dolaplıdere Caddesi'ne bin 500 ton asfaltla kaplanacak.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 19 Mart'ta CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından resmen hizmete açılan belediyeye ait asfalt üretim tesisi sayesinde ilçede cadde ve sokaklarının yenilenmesinde büyük bir hareket kabiliyetine ulaştıklarını söyledi. Saatte 160 ton asfalt üretme kapasitesine sahip tesisle birlikte ihtiyaç noktalarına en kısa sürede ulaştıklarını aktaran Başkan Uysal, "Hem asfaltı piyasa fiyatlarının çok çok altına mal edip hem de Muratpaşa'nın cadde ve sokaklarının yenilenmesinde büyük bir hız kazandık. İhtiyaç neredeyse hemen yatırım programına alıp anında çalışmalara başlıyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa Belediyesi'nden Dolaplıdere Caddesi'ne Asfalt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement