Mustafa Denizli İstifa Etti, Dursun Özbek Son Anda İkna Etti - Son Dakika
Spor

Mustafa Denizli İstifa Etti, Dursun Özbek Son Anda İkna Etti

Galatasaray'da Burak Yılmaz'ın Çin'e satılması ve UEFA'dan gelebilecek men cezası Mustafa Denizli'nin, istifa etmesine sebep oldu. Dursun Özbek, Denizli'yi görevde kalması için güçlükle ikna etti.

13.02.2016 11:49  Güncelleme: 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. AMK Spor'da yer alan habere göre; tecrübeli hoca, Akhisar Belediyespor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması öncesi istifa etti ancak yönetim, Denizli'yi güç bela ikna etmeyi başardı.

PSİKOLOJİSİ İYİ DEĞİL

Yaklaşık 2.5 ay önce göreve başlayan Mustafa Denizli, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Akhisar maçı öncesinde istifa etti ancak bu kabul edilmedi. Karşılaşma sonrası psikolojisinin bozulduğunu ifade eden başarılı çalıştırıcıyı istifa sürecine iten olaylar zinciri ise UEFA'nın mektubu ile başladı.

ÖZBEK SON ANDA İKNA ETTİ

Sonrasında transferlerin rafa kaldırılmasıyla dolan bardak, alınan başarısız sonuçlar ve Burak Yılmaz'ın gidişiyle taştı. Akhisar maçı öncesinde yönetime istifasını sunan başarılı teknik adamı bu kararından, Başkan Dursun Özbek ve yöneticilerin çabaları vazgeçirdi.

DENİZLİ KABUL ETTİ

İşine hiçbir şekilde karışılmamasını isteyen Denizli, göreve devam etmeyi kabul etti. Raporu doğrultusunda da Futbol Direktörü Cenk Ergün, Florya'dan Türk Telekom Arena'ya çekildi.

Mustafa Denizli İstifa Etti, Dursun Özbek Son Anda İkna Etti

Son Dakika Spor Mustafa Denizli İstifa Etti, Dursun Özbek Son Anda İkna Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (37)

  • Gs: Fenev ağlama :DDD 17 4 Yanıtla
  • ROJ: gs lazio maçını izliyecem Lazio gs ye 6 gol atacak 9 6 Yanıtla
  • ŞIRNAKLI: EEEEE ODA BİLİYO SALATASARAY KÜMEYEEEE 5 8 Yanıtla
  • hüso: mustafa ağlıyor.fener 4 yiyor beşiktaş konyadan yiyor trabzonun.hali ortada.birde bunlar futbol pastasının yüzde yetmişini yiyorlar.hepsi batmış.yazıklar olsun.birde utanmaz spor yazarları var yorum yaparak milyonlar kazanıyorlar.olmayan birşeyden para kazanmak.rıdvan bey konuşuyor para cepte .erman bey konuşuyor para cepte hepsi acaba futbola ne veriyor başlarını yastığa koyunca nasıl uyuyorlar.yüzlrce kulüp yüzlerce antrönör var.ortada birşey yok.YİYİN SADECE YARASIN 12 1 Yanıtla
  • abuzer kömürcü: Sende çine git hoca 12 0 Yanıtla
  • marfat: Mustafa denizli kumeye at bizi 10 2 Yanıtla
  • Vatandas: Dedede anladi bu GS bi cacik olmaz diye 6 5 Yanıtla
  • aslan terbiyecisi: batan geminin çürük mallarııı.daha beter olun inşllah. 9 2 Yanıtla
  • GSli: Bizim başkan yanlış yapmış. Kol kola girip beraber istifa etmeliydiler 9 1 Yanıtla
  • FATIH: Aynen kardeş,güzel yorum. 4 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.

  • Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım
    23:45 Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım

    Fenerbahçe'de geçmişte forma giyen Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, maç sonrası çıkan olaylara ilişkin açıklama yaptı. Korkmaz, ''Orada Trabzonspor taraftarının yerde tekmelendiğini görünce dayanamadım. Bir taraftara kaç kişi vuruyordu, bu insanlığa sığmaz. Ben de darbe aldım ama önemli değil'' dedi.

  • Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler
    23:05 Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında adı geçen AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal açıklama yaptı. Yeşildal, ''Yalan olduğu şuradan belli; Hatay'da AK Parti binası yok. Konteynerde hizmet veriyoruz. Seçimi kaybedeceğini düşünenler seçimi manipüle ediyor. İki gündür bu ses kayıtları şehirde konuşuluyordu. Gökhan Zan'la da öncesinde bir temasımız olmadı. Bu iddialarla ilgili de görüşmedim.'' dedi.

  • Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu
    22:46 Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu

    Antalya'da düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda Türkiye, kadınlarda şampiyonluğu elde etti. Türkiye, topladığı 180 puanla takım halinde birinci oldu. Turnuva serbest stil, kadınlar ve grekoromen stildeki müsabakalarla sona erdi. Grekoromen stilde İran birinci olurken, Türkiye ikinci sırada yer aldı. Serbest stilde ise İran birinci, Türkiye ikinci oldu. Kadınlarda madalya kazanan sporcular da açıklandı.


Advertisement