Oğuz, Adana Demirspor Camiasından Özür Diledi - Son Dakika
Spor

Oğuz, Adana Demirspor Camiasından Özür Diledi

Oğuz, Adana Demirspor Camiasından Özür Diledi

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’un kaptanı Oğuz Dağlaroğlu, Alanyaspor karşılaşmasında gördüğü kırmızı kartın ardından formayı attığı için, mavi-lacivertli camiadan özür diledi.

01.10.2015 13:01

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un kaptanı Oğuz Dağlaroğlu, Alanyaspor karşılaşmasında gördüğü kırmızı kartın ardından formayı attığı için, mavi-lacivertli camiadan özür diledi.

Ligin 6. haftasında Alanyaspor - Adana Demirspor karşılaşmasında, maçın 90. dakikasında Adana Demirspor'un kalecisi Oğuz Dağlaroğlu kırmızı kart görmüştü. Kart görmesinin ardından tecrübeli kaleci formasını atınca hem camiadan hem de taraftarlardan büyük bir tepki almıştı. Olayın ardından yaşananlarla ilgili Oğuz Dağlaroğlu şunları söyledi:

"Hiçbir sebep, yaptığım hareketi haklı göstermez elbette. Sadece orada amacımın formaya ya da Adana Demirspor'a saygısızlık etmek olmadığını tüm taraftarlarımızın bilmesini istiyorum. Ancak o an, kırmızı kart görmüş olmamın verdiği psikolojinin gerginliği ve etkisiyle davrandım. Bunun dışında, gösterdiğim tepki hiçbir şekilde, herhangi bir kötü niyet veya kasıt barındırmıyor. Her ne sebeple olursa olsun; yaptığım davranışın haksızlığını biliyor; tüm Adana Demirspor camiasından özür diliyorum." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Oğuz, Adana Demirspor Camiasından Özür Diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement