Okulların Yapı Performans Durumlarının Tespit Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Okulların Yapı Performans Durumlarının Tespit Çalışmaları

Bilecik ve ilçelerde bulunan okul ve kurum binalarının yapı performans durumlarının tespit çalışmalarının yapıldığı bildirildi.

28.10.2014 12:36

Bilecik ve ilçelerde bulunan okul ve kurum binalarının yapı performans durumlarının tespit çalışmalarının yapıldığı bildirildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve İl Özel İdaresi iş birliğinde yapılan çalışmalar sonucunda söz konusu analizlerin yapılabilmesi için ihtiyaç duyulan ödeneğin Milli Eğitim Bakanlığı'ndan talep edildiği kaydedildi.

İl Özel İdaresi tarafından yapılan ihale sonucunda, okul ve kurum binalarının yapı performans analizlerinin yapıldığı belirtilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"Yapılan analizler sonucuna göre, Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Gölpazarı İmam Hatip Lisesi hizmet binalarının bina performanslarının yeterli olmadığı tespit edilmiştir. Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesine 24 derslikli yeni okul binası yapılmakta, tamamlanana kadar öğrenciler Mesleki Eğitim Merkezi binasında, Gölpazarı İmam Hatip Lisesi binasını da boşaltılarak orta kısmı öğrencileri, Gazimihal Ortaokulu binasında, lise kısmı öğrencileri de Halk Eğitim Merkezi binasında eğitim öğretime devam etmesi kararlaştırılmıştır. 27 Ekim itibarıyla öğrenciler yeni binalarında eğitim öğretime başlamıştır." - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Okulların Yapı Performans Durumlarının Tespit Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement