Ormanspor Kaçan Galibiyete Üzülüyor - Son Dakika
Güncel

Ormanspor Kaçan Galibiyete Üzülüyor

Ormanspor Kaçan Galibiyete Üzülüyor

Türkiye Basketbol 3.Lig Temsilcimiz Muğla ormanspor deplasmanda Ligin 2.lige çıkma adayı gösterilen güçlü ekiplerinden Düzce Belediye'ye 63-61 yenilerek çok önemli bir galibiyeti kaçırmış oldu.

27.10.2014 11:25  Güncelleme: 11:28

Baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada şütörlerinin sessiz kalması nedeni ile farkı bir türlü açamayan Ormanspor buna rağmen pota altında Hüseyin ve Caner'in etkilioyunu ile karşılaşmayı uzun sure önde götürdü.

Ormanspor kaçan galibiyete üzülüyor. Baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada şütörlerinin sessiz kalması nedeni ile farkı bir türlü açamayan Ormanspor buna rağmen pota altında Hüseyin ve Caner'in etkilioyunu ile karşılaşmayı uzun sure önde götürdü. 1Periyotu 16-18 önde kapatan yeşil beyazlı temsilcimiz devreye 31-29 2 sayı geride girmesine rağmen 3.çeyrekte Veyselin iki 3 lük atışı ile 4.periyota 46-49 önce girmeyi başardı. Bir ara farkı 6 sayıya kadar çıkartmayı başaran Ormanspor geçen hafta oynanan maçın etkili ismi Orkun'un top kayıpları ve savunmada ki hataları ile 3 sayı once girdiği son 1 dakika 20 saniyede karşılaşma boyunca 30 sayı atan Düzce Belediyenin oyun kurucusu Ümit Köksal'ın 3 lüğü ile farkın eşitlenmesine engel olamadı. Bu dakikadan sonar başarılı Coach Hamdi Gürgen'in aldığı molalar da etkili olamayınca Ormanspor altın gibi puandan oldu. Ormansporun oyun kurucusu Volkan İncekara'nın saedece 4 sayı ürettiği karşılaşmada Feyyaz İrdel 12 sayı Veysel Kotak ise 10 sayı üreterek çift haneli rakamlara ulaşan oyuncular oldular.

Karşılaşma sonunda sorularımızı yanıtlayan Muğla Ormanspor Genel Menajeri İlker Cömert, malesef iki takımın bütçeleri arasında uçurum var. Biz genç bir takımız. Bu nitelikte ki bir takıma karşı maçı uzun sure önde götürmek, hatta son anda ufak tefek hatalarla kaybetmek bile ümit verici. Ben eksikliklerine rağmen tüm oyuncularımızı ve teknik ekibimizi yürekten kutluyorum. Ekibimiz genç ve bu yüzden zamana ihtiyacımız var. Ben bu takımın ligin zirvelerini zorlayacağına inanıyorum dedi. Bununla beraber eksiklikleri de gördüklerini belirten Cömert, bununlada ililgi tedbirleri en kısa sürede alacağız. Yollarımızı ayıracağımız oyuncularımız olabilir.Bize yeni katılacak oyuncularımız olabilir dedi.

Ormanspor Basketbol Takımı bu hafta Cumartesi günü saat 17.00 da Muğla Atatürk Spor Salonu'ndas Lig lideri İstanbul Acıbadem spor'u konuk edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ormanspor Kaçan Galibiyete Üzülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement