Özdağ ve Yurttaş Selendi'de Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Özdağ ve Yurttaş Selendi'de Bayramlaştı

Özdağ ve Yurttaş Selendi\'de Bayramlaştı

AK Parti Manisa Milletvekilleri Selçuk Özdağ ve Muzaffer Yurttaş, Selendi ilçesinde partililer ile bayramlaşıp genç bir çiftin düğün törenine katıldılar.

07.10.2014 10:37

AK Parti Manisa Milletvekilleri Selçuk Özdağ ve Muzaffer Yurttaş, Selendi ilçesinde partililer ile bayramlaşıp genç bir çiftin düğün törenine katıldılar.

AK Parti İlçe teşkilat binasında partililerle bir araya gelen Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ve Muzaffer Yurttaş, partililerle bayramlaştı. Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Muharrem Sezer, Selçuk Özdağ'a seslenerek, "Bizlere 3 defa söz verdi sözünü yerine getiremedi ama en son görüştüğümüzde Bayramda geleceğini söyledi ve bugün aramızda kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Selçuk Özdağ da konuşmasında, "İlçe Başkanım haklı geleceğiz dedik gelemedik yola çıktık. İl şuraya gideceğiz dedi oralara gittik. İlçe Başkanım haklı kendisini çok seviyoruz her şeyde arıyor vekilim şu eksiğimiz var, vekilim şuna ihtiyacımız var bazen de bıktırıyor birde bakıyorum meclise gelmiş işleri takip ediyor. Biz tatil yapmıyoruz çalışıyoruz. Yerel seçim çalışmalarında 16 gün evime gitmedim eşim bir gün aradı 'Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı sen mi olacaksın' dedi. 'Evet ben olacağım' dedim. Bizler Büyük Türkiye için çalışıyoruz bizler Manisa ve Selendi için çalışıyoruz. Onun için 16 gün değil 160 gün bile gitmeyiz" dedi.

Özdağ, "12 yıllık iktidar döneminde çok işler yaptık, çok yok katettik, 9 tane seçime girdik 9 tane seçimde başarılı bir şekilde alnımızın akıyla çıktık, 9 tane seçimi kazanan bir cumhurbaşkanı seçtik Her türlü darbelerle uğraşmış, Ergenekon, Balyoz, Sarıkız bunlarla uğraşmış ve bunlara karşı direnmiş bir hükümet var. Defalarca suikast geçirmiş bir Cumhurbaşkanı ile karşı karşıyayız. Bütün bunlardan sonra Türkiye'de Tayyip Erdoğan'ı sindirmek istediler. 17 Aralık operasyonunu, Gezi olaylarını çıkarttılar. O Türkiye'de bir ihtilal provasıydı. En azından Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti iktidarına gözdağı vermek ve korkutmaktı. Siyasetçiyi iki şey korkutmalı sandıkta halk ve yaradan yüce Allah. Türkiye uyanırsa, Türk Dünyası, Balkanlar, Arap Dünyası uyanacak dün bizi tehdit eden ve çözüm sürecini koz olarak kullanmaya çalışan, PKK terör örgütünün savunuculuğunu yapan bebek yüzlü Selahattin Demirtaş çıkmış şimdi Kobani için bizden yardım istiyor. Kürtleri kurtarın Bizler Kürt kardeşlerimizi kurtarırız fakat PKK ve PKK'lıları asla kurtarmayız. Sözde vekilleri benim Mehmetçiğime taş atıyor, 30 bin kişinin katilleri sizi. O ölen masumları bizler unutmadık. Tek dil, tek din, tek bayrak ve tek ana dil Türkçe'den asla taviz vermeyeceğimiz gibi, sizin gibilerle iş birliği yaparak değil oradaki vatandaşlara ülke olarak gerekeni yapacağız. Adnan Menderes, Turgut Özal gibi ülkenin idaresini yapanlara Başbakanlık yapan cumhurbaşkanımız için de düşündüler ama olmadı halk sahip çıktı başörtüsü meselesi vardı kaldırdık okullarda başörtülü ders görüyor başörtüsüzde mecliste de aynı bu bizim meselemizdir dedik. Bu yapılan uygulamayı kaldırdık Manisa'da 5 milletvekiliyiz diğer vekillerimle birlikte ellerimiz tertemiz rüşvet yemedik kimsenin hakkını yemedik" şeklinde konuştu.

Buradaki bayramlaşma programının ardından Muzaffer Yurttaş ve Selçuk Özdağ Eğitim Bir Sen Selendi şubesinin açılışı için Sendika binasına gittiler. Burada Sendikanın temsilcisi Murat Daban ve yöneticileri ile üyeleri tarafından karşılanan vekiller sendika binasının açılışını yaptıktan sonra bir süre sohbet ettiler. Eğitim Bir Sen Selendi Şube Başkanı Murat Daban konuşmasında, "Sendikamız amacına uygun vizyonu belli olan çizgisini hiç bozmadan önceki başkanımızdan devraldığımız şekilde devam ediyor. Bunun üzerine fazlalıkları ilave edip daha nezih bir ortamda üyelerimiz birlik olacak ve sağlam kararlar alacaktır" dedi.

Muzaffer Yurttaş ise, "Sendikalar bizim referanslarımız her yerde bize güç veriyorlar. Selendi'mize bu dönemde ilk atamada 30 öğretmen ataması yapıldı. Manisa'da en çok öğretmen buraya atandı. Toplamda 60 öğretmen gitti 90 öğretmen geldi. Buradaki çocuklarımızı okutacak. Biz ne söz verdiysek yerine getirdik" dedi.

Milletvekilleri sendika ziyaretinin ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi AK Partili Dursun Kıvrak'ın kızı Ayşe ile Uğur Terzi'nin düğün merasimine katıldı. Özdağ ve Yurttaş, burada genç çiftin nikah şahitliklerini yaparak Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın '3 çocuk yapın' çağrısına uymalarını istediler. Evlilik Cüzdanını Gelin Ayşe'ye veren Muzaffer Yurttaş, damat ve geline Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özdağ ve Yurttaş Selendi'de Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement