Pompalı Tüfekle Akaryakıt İstasyonu Soyanlar Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Pompalı Tüfekle Akaryakıt İstasyonu Soyanlar Yakalandı

Pompalı Tüfekle Akaryakıt İstasyonu Soyanlar Yakalandı

Mersin'de 3 ayrı akaryakıt istasyonunu pompalı tüfekle soyan 2 kişi yakalandı.

16.01.2015 15:45

Mersin'de 3 ayrı akaryakıt istasyonunu pompalı tüfekle soyan 2 kişi yakalandı. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen soygun görüntülerinde şüphelilerden birinin, kendisine direnmeyen istasyon çalışanının elini sıkıp  teşekkür etmesi dikkat çekti.

Geçen aralık ayı içerisinde merkez Mezitli ve Toroslar İlçeleri'ndeki 3 ayrı akaryakıt istasyonunda peş peşe yaşanan silahlı gasp olaylarıyla ilgili çalışma başlatan Gasp Büro Amirliği ekipleri, iş yerlerinin güvenlik kameraları görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan çalışmalarda 5 kişi olan şüphelilerin kimliklerini belirleyen polis, 22 yaşındaki Osman U. ile 23 yaşındaki Yaşar Ç.'yi gözaltına aldı. İsmail Şahin ile isimleri açıklanmayan diğer 2 şüphelinin ise soygundan sonra başka suçlardan tutuklandığı belirtildi.

Polis ayrıca Osman U. ile Yaşar Ç.'nin son 2 soygunu çaldıkları otomobillerle gerçekleştirdiklerini, soygun sonrasında otomobilleri aldıkları yere götürüp bıraktıklarını belirledi. 3 olayda yaklaşık 10 bin lira ve 100 karton sigara çalan şüphelilerden cezaevinde olan İsmail Şahin'in bütün soygunlarda bizzat yer aldığı kaydedilirken, şüphelilerin evinde yapılan aramada ise çok sayıda çalıntı ehliyet ve kredi kartı ele geçirildi. Osman U. ile Yaşar Ç. emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

DİRENMEDİĞİ İÇİN TOKALAŞIP TEŞEKKÜR ETTİ

Öte yandan şüphelilerin akaryakıt istasyonlarında gerçekleştirdikleri silahlı gasp olayının güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. 13 Aralık 2014'de meydana gelen olayın görüntülerine göre, istasyonun market bölümüne gelen pompalı tüfekli 2 kişi çalışanı etkisiz hale getirdikten sonra kasadaki paraları ve tezgahtaki sigaraları alıyor. Şüpheliler, birkaç dakika süren soygun sırasında iş yeri çalışanı ile de bir süre konuşuyor. Şüphelilerden silahlı olan İsmail Şahin, soygunun sonunda korkudan yerinden bile kımıldayamayan işyeri çalışanına direnmediği için elini sıkarak teşekkür ettikten sonra istasyondan ayrılıyor. İkinci olayda ise, iş yeri çalışanı bir odaya kapatıp etkisiz hale getirdikten sonra markette bulunan para ve sigaraları alarak kaçıyor. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pompalı Tüfekle Akaryakıt İstasyonu Soyanlar Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement