Nevşehir İl Sağlık Müdürü Ünlübay'dan Huzurevi Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Nevşehir İl Sağlık Müdürü Ünlübay'dan Huzurevi Ziyareti

Nevşehir İl Sağlık Müdürü Ünlübay\'dan Huzurevi Ziyareti

Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Hacıbektaş Rıfat Kartal Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

23.03.2015 09:30  Güncelleme: 09:37

Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Hacıbektaş Rıfat Kartal Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Ziyarette yaşlılarla sohbet eden Dr. Ünlübay, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftasında huzurevinde yaşayan yaşlıları yalnız bırakmak istemediklerini, yaşlıların gönüllerini almak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade ederek Yaşlılara Saygı Haftasın kutladı.

Huzurevi Müdürü Mustafa Okgerman'dan yapılan çalışmalar ve sunulan hizmetler hakkında bilgiler alan İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, yaşlılığın, hayatın çok özel bir dönemi olduğunu belirterek "Yaşlılarımız, kültür ve değerlerimizi gelecek nesillere aktaran, genç kuşaklara ışık tutan hazinelerimizdir. Bizleri bugünlere getiren yaşlılarımızın bizi şefkat, merhamet ve muhabbetle yetiştirdiğini, şimdi ise onların aynı şefkate layık olduklarını hatırlamalı, bu günlerimizi onlara borçlu olduğumuzu unutmamalı ve yarının yaşlılarının da bizler olacağını hatırdan çıkarmamalıyız." diye konuştu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nevşehir İl Sağlık Müdürü Ünlübay'dan Huzurevi Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement