Şırnak Belediyesi Ağaç Dikim Kampanyası Başlattı - Son Dakika
Yerel

Şırnak Belediyesi Ağaç Dikim Kampanyası Başlattı

Şırnak Belediyesi Ağaç Dikim Kampanyası Başlattı

Şırnak Belediyesi’nin başlatmış olduğu ağaç dikim kampanyası çerçevesinde Afet Konutları ve çevre yolu bitişiğinde 150 ağaç dikildi.

07.04.2015 16:46

Şırnak Belediyesi'nin başlatmış olduğu ağaç dikim kampanyası çerçevesinde Afet Konutları ve çevre yolu bitişiğinde 150 ağaç dikildi.

Afet Konutları ve çevre yolunda oluşturulan ağaçlandırma kampanyasına Şırnak Belediyesi Eşbaşkanı Av. Serhat Kadırhan, Belediye Personeli ve vatandaşlar katıldı.

Şırnak Belediyesi Eşbaşkanı Av. Serhat Kadırhan, Şırnak'ın yeşillendirilmesi için bir çok noktada ağaç dikim çalışması yapacaklarını söyledi. Kadırhan, "Belediye ormanı oluşturabilmek için Uludere yolu da Siirt çevre yolu üzerindeki alanları ağaçlandırıp kent ormanı haline getirmeyi planlıyoruz. Şırnak'ın en büyük eksikliklerinden biri yeşil alan sıkıntısıdır. Yeşil sıkıntısı etrafımızda ki coğrafya bu kadar yeşil iken şehrin bu kadar yeşillikten ağaçtan yoksun olması geçmiş dönemdeki bilinçsizlikten kaynaklıdır. Biz bunu kırmak istiyoruz. Şu anadan itibaren vatandaşlarımızın kendine ait arazisini de yeşillendirsin. Onu büyütsün herkes kendi kapısına bir ağaç dikerse Şırnak yemyeşil olacaktır. Bu gün buraya 150 fidan dikiyoruz. Buraya karşı alanımızda çalışma var. Orayı da bu şekilde ağaçlandıracağız. Şırnak'ı yeşillendirebildiğimiz kadar yeşillendireceğiz. Şırnak'ın nüfusu 63 bin herkes bir ağaç ekerse 63 bin ağaç eder" dedi.

Konuşmaların ardından ağaç dikim etkinliği düzenlendi. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şırnak Belediyesi Ağaç Dikim Kampanyası Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement