Snowboard Yarışları Erciyes'te Başladı - Son Dakika
Güncel

Snowboard Yarışları Erciyes'te Başladı

Snowboard Yarışları Erciyes\'te Başladı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Kayak Federasyonu'nun ev sahipliğinde düzenlenen, Maximum Zirve Erciyes snowboard yarışları başladı.

14.02.2015 14:37

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Kayak Federasyonu'nun ev sahipliğinde düzenlenen, Maximum Zirve Erciyes snowboard yarışları başladı.

Türkiye'nin en önemli kış sporları merkezi Erciyes'te bir ilk yaşandı. Dört kategorideki snowboard yarışlarıyla, Avrupa'nın ve Türkiye'nin en iyi snowboard sporcuları, Erciyes A.Ş. ve Playmaker organizasyonuyla Erciyes'te buluştu. Yarışlarda, Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) ve Türkiye Kayak Federasyonu organizasyonuyla, Türkiye'de ilk kez gerçekleşen FIS Snowboard Europa Cup coşkusu da yaşandı. Erkek ve kadın olmak üzere, 64 sporcunun katılımıyla Avrupa'nın en iyi snowboard yıldızları Türkiye'de ilk kez piste çıktı.

4 YARIŞ BİR ARADA

Türkiye'de ilk kez düzenlene, İş'te Üniversiteli Campus Rider'da ise, üniversiteli sporcular kıyasıya yarıştı. Snowkite Turkish Open ve Snowboard Jam Session ile yine Türkiye'de ilk kez düzenlenen FIS Snowboard Europa Cup'la, 4 yarışın heyecanı bir arada yaşandı.

Sporcular, hem yarışmayı hem de birbirinden değerli ödülleri kazanmak için, pistte tüm hünerlerini gösterdi.

Avusturya, Almanya, İtalya, Hollanda, Slovenya ve İsviçre'den 234 sporcunun katıldığı ve iki gün serecek olan yarışların, ödül töreni yarın yapılacak. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Snowboard Yarışları Erciyes'te Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement