Trump: İran'a karşı askeri harekat halen masada - Son Dakika
Güncel

Trump: İran'a karşı askeri harekat halen masada

ABD Başkanı Trump, "İran'a karşı askeri seçenek halen masada. İran'la her şeye yeniden başlamak önemli, İran'ı yeniden güçlü yapalım." dedi.

22.06.2019 17:44  Güncelleme: 19:01

ABD Başkanı Donald Trump, " İran'a karşı askeri seçeneğin halen masada, İran'a ek yaptırımlar getireceğiz", derken, "İran'la her şeye yeniden başlamak önemli, İran'ı yeniden güçlü yapalım" açıklamasında bulundu.

TRUMP, İRAN KONUSUNDA HERKESİ DİNLİYOR

ABD Milli Güvenlik Danışmanı John Bolton hakkında ise onun gerçekten de bir 'şahin' olduğunu, ancak İran konusunda herkesi dinlediğini, ayrıca kendisinin pek çok yüksek kalitede İranlı arkadaşının olduğunu söyledi.

ABD-İRAN GERİLİMİ

ABD'nin Mayıs 2018'de nükleer anlaşmadan tek taraflı çekilerek yaptırımları yeniden uygulamaya başlamasından sonra Tahran- Washington hattında yaşanan gerginlik perşembe günü Devrim Muhafızları Ordusu'nun ABD'ye ait insansız hava aracını (İHA) Hürmüz Boğazı üzerinde vurarak düşürmesinden sonra tırmanmıştı.

İran, İHA'nın hava sahası ihlali nedeniyle vurulduğunu savunurken ABD, uçağın uluslararası hava sahasında vurulduğunu öne sürüyor.

Trump: İran\'a karşı askeri harekat halen masada

Son Dakika Güncel Trump: İran'a karşı askeri harekat halen masada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement