Stb Üyelerine Uygun Faizle Kredi İmkanı - Son Dakika
Yerel

Stb Üyelerine Uygun Faizle Kredi İmkanı

Sivas Ticaret Borsası (STB) ile Yapı ve Kredi Bankası arasında kredi protokolü imzaladığı bildirildi.

23.11.2015 15:08

Sivas Ticaret Borsası (STB) ile Yapı ve Kredi Bankası arasında kredi protokolü imzaladığı bildirildi.

STB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, borsanın Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonu'nda düzenlenen imza törenine, STB Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ve banka müdürü Burcu Dikenli katıldı.

Hastaoğlu, yaptığı konuşmada, üyelerin piyasaya oranla daha uygun şartlarda kaynak temin edebilmeleri için bankalarla yapılacak protokollere önem verdiklerini ifade etti.

Borsa üyelerinin imzalanan bu protokolle ilgili bankadan uygun faiz oranlarıyla ticari nakdi kredi, taksitli ticari kredi kullanabileceklerini kaydeden Hastaoğlu, "İstenin başvuru evraklarını tamamlayan üyelerimiz bankayla iletişim kurarak ve borsamızdan kayıt belgesi alarak bu imkanlardan faydalanabileceklerdir. Yapı ve Kredi Bankası ile yaptığımız protokol anlaşmasının üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum" açıklamasında bulundu.

Burcu Dikenli ise Türkiye'nin büyüyen ekonomisinde işletmelerin, KOBİ ihtiyaçlarının giderilmesine katkıda bulunduklarını aktararak, "Finansman yetersizliği nedeniyle üretim geliştirme faaliyetlerini gerçekleştiremeyen, üretimde kalite ve ürün çeşitliliği sağlayamayan tüm KOBİ'lerimize her geçen gün genişlettiğimiz şube ağımızla ve yaptığımız kredi protokolü anlaşmalarıyla ulaşmayı hedefliyoruz. Sivas Ticaret Borsası üyelerinin ihtiyaçlarını çok yakından takip ederek onlara en uygun çözümleri sunarak, yeni ürün ve hizmetlere imza atmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

STB ve Yapı Kredi arasında imzalanan protokolle, borsa üyelerinin 100 bin liraya kadar olan finansman ihtiyaçlarını, 36 aya varan vadelerle ve uygun faiz oranlarıyla karşılayabilecekleri kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Stb Üyelerine Uygun Faizle Kredi İmkanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement