Sulakyurt'ta Sünnet Şöleni - Son Dakika
Yerel

Sulakyurt'ta Sünnet Şöleni

Sulakyurt\'ta Sünnet Şöleni

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde, sünnet şöleni düzenlendi.

04.09.2014 10:11  Güncelleme: 11:08

Cumhuriyet Meydanı'nda tertip edilen şölende konuşan Sulakyurt Kaymakamı Harun Kazez, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında dosyası bulunan ailelerin 14 çocuğunun sünnet ettirildiğini söyledi.

Çocukların çeşitli hediyeler ve etkinliklerle sevindirildiğini belirten Kazez, "Etkinliğimiz, vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik sağlanması açısından önemli bir program oldu. Emeği geçenlere ve katkıda bulunan herkese teşekkür ediyor, çocuklarımızın sünnetinin hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Belediye Başkanı İsmail Bildik de çocukların önemli bir günü yaşadığını ve erkekliğe ilk adımı attıklarını dile getirdi.

Çocukların düğünlerinde de birlikte olabilmeyi temenni eden Bildik, şunları kaydetti:

"Şölen sayesinde halkımızla bir araya gelmeyi, kardeşlik ve dostluk duyguları içerisinde kaynaşmayı amaçladık. Çocuklarımıza ve ailelerine hayatlarındaki en önemli günlerinden biri olan bu günü bizimle paylaştıkları için teşekkür ediyorum. Onlara bundan sonraki hayatlarında sağlık ve mutluluklar diliyorum. Bizler belediye olarak daima sizlere hizmet için varız. İnşallah bundan böyle birlik ve beraberlik içinde daha birçok etkinliklerde birlikte olacağız."

Konuşmaların ardından Kazez ve Bildik, sünnet olanlara altın taktı, yakınlarını tebrik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sulakyurt'ta Sünnet Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement