Sultangazi'de Karne Şenliği - Son Dakika
Yerel

Sultangazi'de Karne Şenliği

Sultangazi\'de Karne Şenliği

Sultangazi Belediyesi, öğrencilerin sevincine “Karne Şenliği” ile ortak oldu.

13.06.2015 18:15

Sultangazi Belediyesi, öğrencilerin sevincine "Karne Şenliği" ile ortak oldu. Atatürk Bulvarı üzerindeki etkinlik alanında düzenlenen şenlikte pop müziğin sevilen sanatçısı Sinan Akçıl, sahne aldı. Birbirinden güzel şarkılarını Sultangazililer için seslendiren sanatçı, sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.

Sultangazi Belediyesi, 2014-2015 eğitim öğretim döneminin sona ermesinin ardından öğrencilerin sevincine ortak olmak için "Karne Şenliği" düzenledi. Atatürk Bulvarı üzerindeki etkinlik alanında düzenlenen programa Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir, belediye meclis üyeleri, öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu yıl 6.'sı düzenlenen "Karne Şenliği" öğretmenlerden oluşan halk oyunları grubunun gösterileriyle başladı. Doğu Anadolu, Ege ve Karadeniz yörelerinin halk oyunlarını sergileyen ekip, beğeni topladı.

Programda konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, öğrencilerin güzel bir tatil geçirmelerini diledi. Başarılı öğrencileri her yıl olduğu gibi ödüllendirmeyi sürdüreceklerini belirten Başkan Altunay, "Başarılı öğrencilerimizi yurtiçi ve yurtdışı gezilerimizle ödüllendireceğiz. Bu yıl Ege Bölgesi ve Saray Bosna'ya gezilerimiz olacak. Ayrıca Alibey Barajı'nda kano turları, bisiklet yarışları ve daha birçok aktivitenin olduğu İzci Kampı'na tüm öğrencilerimizin gitmesini istiyoruz; kayıtlarınızı muhakkak yaptırın" dedi.

Başarılı öğrencilere çeşitli hediyelerin de verildiği şenlikte pop müzik sanatçısı Sinan Akçıl da sevenleriyle buluştu. Sultangazi'de konser vermekten memnun olduğunu belirten sanatçı, birbirinden güzel parçalarını hayranları için seslendirdi. Sanatçının şarkılarını hep bir ağızdan söyleyen Sultangazililer, gece boyunca doyasıya eğlendi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sultangazi'de Karne Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement