Taraklı'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Taraklı'dan Kısa Kısa

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, 2B kapsamında Tarım Arazilerinin Sakarya'nın en az sorun yaşayan illerinden biri olduğunu söyledi.

10.03.2013 12:04

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, 2B kapsamında Tarım Arazilerinin Sakarya'nın en az sorun yaşayan illerinden biri olduğunu söyledi.

Üstün, 2B kapsamındaki tarım arazileri için rayiç bedelin yüzde 70'den yüzde 50'ye indirilmesini öngören kanun teklifinin Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildiğini ve Cumhurbaşkanı'nın onayına sunulduğunu kaydetti.

Sakarya'nın arazi büyüklüğü bakımından Türkiye'nin beş yerleşim yerinden biri olduğunu belirten Üstün "Sakarya ilimiz 2B kapsamında tarım arazilerde sıkıntısı az olan bir ildir. Pek çok ilimizde sıkıntılarda kantarın topuzu kaçmıştır" dedi.

-AK Parti Taraklı İlçe Danışma Toplantısı-

AK Parti Taraklı ilçe danışma kurulu toplantısı düzenlendi.

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, danışma kurulunda yaptığı konuşmada, aile bireyleri gibi birbirlerine inanıp yola çıktıklarını belirterek, halk ile bütünleşip, irtibatı koparmadan sorunları çözmeye devam edeceklerini kaydetti.

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman'da Taraklı'nın turizmde kalkınmada öncelikli bölge ilan edildiğini vurgulayarak, "Taraklı'nın gündeminde Büyükşehir'e bağlanma var. Büyükşehir'e bağlandığımızda daha büyük hizmetler gerçekleştireceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Muhabir: İzzettin Kömürcü/ Salih Eren

Yayıncı: Murat Paksoy - SAKARYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Taraklı'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement