Teb'den Çorum Tso'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Teb'den Çorum Tso'ya Ziyaret

Teb\'den Çorum Tso\'ya Ziyaret

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) yöneticileri, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ÇTSO) ziyaret etti.

14.10.2014 18:12

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) yöneticileri, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ÇTSO) ziyaret etti.

Ziyarette TEB İşletme Yönetimi Uzmanı Tamer Müftüoğlu, 17 Ekim'de yapılacak olan iş dünyası ve finans uzmanlarının bir araya gelerek, Çorum ekonomisini masaya yatıracakları TEB KOBİ Akademi Programı hakkında bilgi verdi.

Müftüoğlu, bugüne kadar 46 ilde gerçekleştirdikleri TEB KOBİ Akademi projesi kapsamında 87 etkinlik gerçekleştirdiklerini ve 22 bin 500 kişiye ulaştıklarını söylemiştir. TEB KOBİ Akademi projesi içerisinde KOBİ'lerin gelişimlerini desteklemek amacıyla çeşitli eğitimler düzenlediklerini belirten Müftüoğlu, Çorum iş dünyasını etkinliğe davet etti.

Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal da, TEB KOBİ Akademi programının, KOBİ Başkenti Çorum'da hayata geçirilmesinin son derece önemli olduğunu söyledi.

İki bölümden oluşan etkinliğin özellikle öğleden sonraki bölümünde gerçekleştirilecek olan atölye çalışmalarının işadamlarına çok ciddi katkılar sağlayacağına inandığını dile getiren Başaranhıncal, "İşadamlarımız, belli bir bütçe ayırarak sahip olabilecekleri eğitimleri TEB'in KOBİ Akademi programı ile ücretsiz ve alanında uzman kişilerden alabilecekler. Çorum iş dünyamızın bu fırsatı iyi değerlendireceğini düşünüyorum" dedi.

Başaranhıncal, Çorum iş dünyasına böyle bir fırsat tanımalarından dolayı TEB yöneticilerine teşekkür etti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Teb'den Çorum Tso'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement