Tüm Türkiye'yi Dolaşan Athena Sirki, Şimdi De Karadeniz Ereğli'de - Son Dakika
Güncel

Tüm Türkiye'yi Dolaşan Athena Sirki, Şimdi De Karadeniz Ereğli'de

Sirk, 24 Ocak'ta Karadeniz Ereğli'de izleyenlere keyifli bir gösteri daha sunmaya hazırlanıyor.

22.01.2015 09:03

Şu ana kadar İstanbul'dan Ağrı'ya, Sakarya'dan Hakkari'ye kadar bir çok ilde gösteri yapan "Athena Sirki" Zoguldak'ta. M. Ali Çoban Tiyatrosu bünyesinde gösteriler yapan Athena Sirki, gittikleri her ilde çocuklar kadar büyükler tarafından da ilgiyle karşılanıyor.

M. Ali Çoban Tiyatrosu bünyesinde şu ana kadar onlarca ilde gösteri yapan Athena Sirki, bu kez de Zonguldak Karadeniz Ereğli'de gösteri yapmaya hazırlanıyor. Athena Sirki 24 Ocak Cumartesi günü yapılacak olan gösteride, birbirinden şaşırtıcı ve eğlenceli showlarıyla izleyicilerin karşısında olacak.

İstanbul'dan Ağrı'ya, Sakarya'dan Hakkari'ye kadar çok sayıda ilde gösteriler yapan Sirk özellikle piton yılan gösterisi, sihirbaz gösterisi, ateş show, antilop gösterisi ve palyaço gösterisi ile seyircilerden büyük alkış alıyor.

"Çocuklara yönelik görsel ve eğitici gösteriler sergiliyor, bir yandan güldürüp bir yandan da eğitimsel açıdan çocuklara destek oluyoruz" diyen Tiyatro Oyuncusu M. Ali Çoban, Karadeniz Ereğli'deki tüm çocukları gösterilerine beklediğini ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tüm Türkiye'yi Dolaşan Athena Sirki, Şimdi De Karadeniz Ereğli'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement