Dev Gemi Turist Yerine, Dana Getirdi - Son Dakika
Ekonomi

Dev Gemi Turist Yerine, Dana Getirdi

Dev Gemi Turist Yerine, Dana Getirdi

Balıkesir'in Bandırma'daki Çelebi Limanı'na yanaşan geminin içinde önce turist var zannedildi ama sonra binlerce dananın bulunduğu anlaşıldı. Danaların tahliyesi 2 gün sürecek.

15.06.2016 14:37  Güncelleme: 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'ndeki Çelebi Limanı'na gelen 5 bin 700 besilik danaların tahliyesine başlandı. Ankara ve İzmir'deki firmalara gönderilecek besilik danaların tahliyesi iki gün sürecek.

Brezilya'dan yüklediği 5 bin 700 besilik danayı taşıyan 109 metre uzunluğunda 7 bin 878 grostonluk Palau bandıralı 'Blue Ocean- A' adlı gemi Bandırma Çelebi Limanı'na yanaştı.

Dev Gemi Turist Yerine, Dana Getirdi

İstanbul ve Kuşadası'na yanaşan turist gemilerine benzeyen gemiden tahliyesine başlanan besilik danalar Ankara ve İzmir'deki firmalara sevk ediliyor. Tahliye sırasında gemi çevresi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi özel ilaçlama aracıyla sürekli ilaçlandı.

KOKU YAYILMASINA KARŞI ÖNLEM

Bandırma'da daha önce yaydığı koku nedeniyle eleştiri konusu olan canlı hayvan boşlatma işleminde aynı sorunların yaşanmaması için önlem alındığı ve tahliyenin hızla gerçekleştirildiği bildirildi.

Dev Gemi Turist Yerine, Dana Getirdi


Ankara'dan Kırmızı Et (Ayaş) Bes Çiftliği ve İzmir Tireli Besi Çiftliği tarafından ithal edilen edilen canlı hayvanların tahliyesi Bandırma'nın yanı sıra İzmir ve Mersin limanlarından da yapılıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Dev Gemi Turist Yerine, Dana Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Vayy: Sizede dana lazimdi zaten. Koyun getirmesini bekliyorduk ama ulkemizde yeterince fazlaymis... 41 6 Yanıtla
  • sozdar: Saraydaki danaya arkadas gelmis 25 10 Yanıtla
  • PASALI: ULA DEVLETMISIN NESIN 5 MILYON TANE BUYUKBAS HAYVAN ITHAL ETTE MILLET ET YESIN BULGARISTANDA 8. 10 TL KG BIZDEDE OLSUN GARIP GURABA YESIN AMA SEN HALKINI DUSUNMUYORSUN BUYUK BESICILERI DUSUNUYORSUN ONUN ICIN SECIM GELSIN BIR TANE OY YOK INSALLAH TEK BASINIZA IKTIDARA GELEMEZSINIZ 32 1 Yanıtla
    PASALI: SEN ANCA VER HALKINA ZAM CEZA VERGI ONDAN SONRA SURIYELI UYUZLARA 20 MILYAR DOLAR HARCA BU PARAYLA NELER YAPILIR BUTUN DUNYADAKI BUYUK BAS HAYVANLARI ALIRDIN KOPRU BARAJ OKUL YOL YAPARDIN AMA NERDE SECIMDE GORUSECEGIZ 26 1
  • ...: Öküzlerin yaşadığı bu ülkeye müstehak olan budur. 20 12 Yanıtla
  • gacal: Desene sahilleri rus turistlerin yerine bu sene danalar basacak. 29 1 Yanıtla
  • Para lazım birilerine: Şu ülkemizde yeterli ve akıllı tarım ve hayvancılık yapılsa ,sadece bizim ürettiğimiz tarım ve hayvan ürünleriyle tüm dünya beslenebilir.Maalesef dana,patates,buğday ve hatta saman ithal ediyoruz.Tembelliği bırakmak lazım. 25 0 Yanıtla
  • kayyum: Bu kadar verimli topraklari olan bir ülkede danayi da ordan burdan alalim, pes doğrusu... 22 1 Yanıtla
  • rize : mal ülke ye mal gelir artık mallara taparlar akpe artık 9 7 Yanıtla
  • zaa: Öbür danalar geleceğine bu danalar gelsin bali etinden sütünden faydalanırız 12 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement