Turkcell'in "Torun Tombalak Şenliği"Ne 16 Bin Kişi Katıldı - Son Dakika
Güncel

Turkcell'in "Torun Tombalak Şenliği"Ne 16 Bin Kişi Katıldı

Turkcell'in pazar gün Çengelköy'de düzenlediği "Torun Tombalak Şenliği"ne 16 bin kişi katıldı.

25.05.2015 11:42

Turkcell'in pazar gün Çengelköy'de düzenlediği "Torun Tombalak Şenliği"ne 16 bin kişi katıldı.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, şirketin eski-yeni kuşakları bir araya getirmek amacıyla düzenleyip geleneksel hale getirdiği, İstanbullular'ın yoğun ilgi gösterdiği "Torun Tombalak Şenliği"ne 16 bin kişi katıldı.

Turkcell Emekliler Kulübü'nün Türkiye Emekliler Derneği ve Üsküdar Belediyesi ile birlikte eski-yeni kuşaklar arasındaki bağların güçlendirilmesine katkıda bulunduğu ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in de katıldığı şenlikte, Erol Evgin canlı performans sergiledi.

Üsküdar'daki 4 bin 500 metrekarelik Çengelköy İspark Alanı'nda başlayan etkinlikte aile büyükleri torunlarıyla birlikte hem geleneksel ve hem de dijital eğlenceli oyunlar oynadı. Ödüllü mini yarışmalar düzenlenirken, katılanlara sürpriz hediyeler armağan edildi. Şenlikte torun ile büyükanne ve büyükbaba özlemlerini gidermeleri amacıyla Fahrettin Kerim Gökay Huzurevi'nden büyükler çeşitli okullardan çocuklarla buluştu.

Şenlikte aile büyükleri kısa teknoloji eğitimlerine katılırken, kendileri için geliştirilen Turkcell'in kolay kullanım özellikli akıllı telefonları T50, T60, diğer Turkcell ürünleri ve akıllı telefonlarla ilgili genel bilgi aldılar. Turkcell Emekliler Kulübü üyesi büyükanne ve büyükbabalar Facebook sayfasından paylaştıkları nostaljik resimlerini, etkinlik alanında Nostalji Duvarı'nda görüp torunlarıyla birlikte anılarını paylaştılar.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Turkcell'in 'Torun Tombalak Şenliği'Ne 16 Bin Kişi Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement