Türkiye'nin Öncü İlaç Kuruluşunda 37. Yıl Gururu - Son Dakika
Yerel

Türkiye'nin Öncü İlaç Kuruluşunda 37. Yıl Gururu

Türkiye\'nin Öncü İlaç Kuruluşunda 37. Yıl Gururu

Türkiye’nin öncü ilaç dağıtım kuruluşlarından biri olan EDAK, 37. yılını gururla ve coşkuyla kutladı.

22.06.2016 11:56

Türkiye'nin öncü ilaç dağıtım kuruluşlarından biri olan EDAK, 37. yılını gururla ve coşkuyla kutladı. EDAK Yönetim Kurulu Başkanı Eczacı N. Sarp Yaklav, "Bu kurum bizim evladımız. EDAK'ı yarınlara hep birlikte taşıyacağız" dedi.

Eczacılık sektörünün lokomatif kuruluşlarından EDAK Ecza Koop, 37. yılını kutluyor. Kooperatifin Bornova Işıkkent'teki merkez binasında kutlama töreni düzenlendi. Firmada çalışan 10., 25. ve 30. yılını dolduran çalışanlara teşekkür plaketinin verildiği etkinlikte 37. yaş pastası da kesildi.

Yönetim Kurulu Üyeleri ve çalışanların katıldığı kutlamada konuşan EDAK Yönetim Kurulu Başkanı Eczacı N. Sarp Yaklav, "Kuruluşundan bu yana emeği olan, buranın kurucusu ve mimarı olan kişinin yakın arkadaşı olan, mümkün olduğu kadar hem sizleri hem eczacıları birlikte düşünen bir arkadaşınızım. Türkiye'de bir kuruluşun 37.yıla gelmesi kolay değil. Bu başarıda eczacılarımızın da çalışanlarımızın da büyük bir payı var" dedi.

"ENERJİMİZ TAM"

EDAK'ı bir evlatları gibi gördüklerini ifade eden Yaklav, "Enerjimiz tamdır, merak etmeyin. 37'nci yılda sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum ve kıvanç duyuyorum. Her şey EDAK için. Kuruluşundan beri EDAK'ın içerisindeyim. 22 yıldan beri de üyesiyim. Çok güzel günler geçirdik. Burası kurum aidiyeti yüksek bir kurumdur. Burası insanların canı gönülden çalıştığı, sadece bir kooperatif veya şirket olarak görmedikleri, buradan ayrılsalar bile hala EDAK ruhunu yaşadıkları bir yerdir. Bu kurum bizlerden sonra da yaşayacaktır. Elimizden geldiği kadar da yaşatmaya gayret edeceğiz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye'nin Öncü İlaç Kuruluşunda 37. Yıl Gururu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement