Türkiye Okullararası Hentbol Yarı Final Müsabakaları Başladı - Son Dakika
Yerel

Türkiye Okullararası Hentbol Yarı Final Müsabakaları Başladı

Türkiye Okullararası Hentbol Yarı Final Müsabakaları Başladı

Türkiye Okullararası Hentbol Yarı Final müsabakaları, 8'i kız, toplam 16 okulun katılımıyla Adana'da başladı.

08.03.2014 09:28  Güncelleme: 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Okullararası Hentbol Yarı Final müsabakaları, 8'i kız, toplam 16 okulun katılımıyla Adana'da başladı.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Kazım Tekin, kente gelen 16 takıma Adana konukseverliği göstereceklerini belirterek, "Kafilelerin kentimizden sorunsuz ve memnun ayrılmaları için tüm olanaklarımızı seferber edeceğiz. Dileğimiz, maçların centilmenlik ortamında geçmesini sağlamaktır" dedi.

Adana Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hamit Şentürk ise sporcuları müsabakaya hazırlayan Beden Eğitimi öğretmenlerine teşekkür ederek, katılan takımlara başarılar diledi ve kadınlar gününü kutladı.

Okul Sporları Federasyonu İl Temsilcisi Kamil Dikici, kura çekiminde teknik konularda bilgi vererek, takımlara başarılar diledi. Toplantıya ayrıca Hentbol Federasyonu İl Temsilcisi Metin Muhacir, Okul Sporları Kurul Üyeleri Muhsin Yolcu, Erol Gülümsek, Çiğdem Fitik ile Gençlik Hizmetleri Spor Servisi Şefi Hanifi Altun, Gençlik Hizmetleri Okul Sporları Birim Sorumlusu Nida Kaya katıldı.

Menderes Spor Salonu konferans odasında gerçekleştirilen kura çekimi ve teknik toplantıya, okul yöneticileri katıldı. Ayrıca yarı final müsabakalarının Adana'nın yanı sıra, Afyonkarahisar, Tunceli ve Sakarya illerinde de yapıldığı belirtildi.

Adana'da başlayan ve Yüreğir Serinevler Spor Salonu ile Asım Savaş Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek Türkiye Okullararası Yarı Final müsabakasına kızlarda, İstanbul Adnan Kahveci, Ankara Kent Koop, Diyarbakır 5 Nisan, Adıyaman İMKB 75. Yıl, Adana 125. Yıl, Kahramanmaraş Altınova Şehit Bayram Demirci, Mersin Çankaya ve KKTC Yakın Doğu Üniversitesi katıldı.

Erkeklerde ise, Adana Buhara, İstanbul Özel Şişli Terakki, Trabzon Merkez Özel Neşem, Hatay Payas Fahrettin Altan, Mersin Osmaniye, Sivas Yahya Kemal, Elazığ Avukat İbrahim Gök ve KKTC Esentepe Orta Okulu katıldı.

Bu arada, yarı final müsabakalarında dereceye giren okulların 3-7 Mayıs tarihleri arasında Sivas'ta gerçekleştirilecek Türkiye finallerine gitmeye hak kazanacakları da öğrenildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Okullararası Hentbol Yarı Final Müsabakaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement