Üniversite Öğrencilerinden Köy Okuluna Kütüphane Projesi - Son Dakika
Güncel

Üniversite Öğrencilerinden Köy Okuluna Kütüphane Projesi

Balıkesir Üniversitesi Bigadiç Meslek Yüksek Okulu Muhasebe ve Vergi Bölümünde eğitim faaliyetlerini sürdüren üniversiteli öğrenciler, Bigadiç İlyaslar Ortaokulu kütüphanesinin yenilenmesini, bakım ve onarımını üstlendi.

26.12.2014 15:36

Balıkesir Üniversitesi Bigadiç Meslek Yüksek Okulu Muhasebe ve Vergi Bölümü öğrencilerinden Ayşenur Kaya, Büşra Temel, Seçil Eker ve Ürkiye Atçı ile Muhasebe ve Vergi Bölümü Öğretim Görevlisi Nisa Kıymet Şahin'in Araştırma Projeleri dersi kapsamında Bigadiç Milli Eğitim Müdürlüğü ve çeşitli kuruluşların da yardımlarıyla Bigadiç İlyaslar Ortaokulu kütüphanesinin yenilenmesini, bakım ve onarımını üstlendi.

Daha önce kendi imkanlarıyla kitap toplama kampanyası düzenleyen üniversiteli gençlerin bazıları kitapları bazıları da camları ve masaları sildi. Bigadiç İlyaslar Ortaokulu kütüphanesinin yenilenmesini, bakım ve onarımını üstlenen Üniversite öğrencileri, İlkokul ve Ortaokul öğrencileri arasında gönülden bir sevgi köprüsü kurulmasına vesile olmuştur diyen Bigadiç İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Efe, ''Öğrencilerimiz boş zamanlarında dışarıdan dolaşmaktansa gelip burada kitap okuyacaklar. Üniversiteli arkadaşlarımıza ve yardımda bulunan kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üniversite Öğrencilerinden Köy Okuluna Kütüphane Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement