Üniversite Rektörü Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Üniversite Rektörü Öğrencilerle Buluştu

Üniversite Rektörü Öğrencilerle Buluştu

Batman Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Abdülselam Uluçam, 'Kariyer Günleri' etkinlikleri kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.

13.04.2014 14:20

Rektör Uluçam öğrencilerle bir araya geldi.

Kariyer günlerinde kız ve erkek öğrencilerle ayrı ayrı bir araya gelen Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uluçam, öğrencilere önemli tavsiyelerde bulunarak üniversitenin gelişimiyle de ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam, Kredi Yurtlar Müdürlüğü'nde kız ve erkek öğrencilerle bir araya geldi. Rektör Prof. Dr. Uluçam öğrencilere "Birbirimizle bağımızı, birlikteliğimizi koparmayalım. Dini, ırkı önemli değil, biz insanı insan olduğu için seviyoruz." dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü'nün Türkiye geneli başlatmış olduğu kariyer günlerinin Batman konuğu Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam oldu.

Kız ve erkeklerle ayrı ayrı bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Uluçam, öğrencilere önemli tavsiyelerde bulunarak Üniversitenin gelişimiyle de ilgili bilgi paylaşımında bulundu.Kariyer günlerinin ilk oturumunu kız yurdunda yapan Uluçam'ı Kız Yurdu Müdüresi Esma Aydemir kapıda karşıladı. Konuşma öncesi yemekhanede öğrencilerle yemek yiyen Uluçam daha sonra kız öğrencilere seslendi.

Uluçam Batı Raman Kampüsü içinde bulunan kız yurduyla ilgili açıklamalarda da bulundu.

Uluçam, "İlk etapta buranın kız yurdu olmasını istemiyorduk, ama bizimle ilgisi olmadığı için bir şey yapamadık. Bahar şenliklerini bu sene Batı Raman Kampüsü'nde düzenleyeceğiz. Gençler, hayatınızda keşkelere yer vermeyin, hayatı amacınız için dolu dolu yaşayın. Gece başınızı yastığa koyduğunuzda o günün muhasebesini yaparak yanlış ve doğruları ayırın." diye konuştu.Kız yurdundan ayrıldıktan sonra Erkek yurduna geçen Uluçam'ı Yurt Müdürü Servet Karadeniz kapıda karşıladı. Öğrencilerle çok amaçlı salonda bir araya gelen Uluçam şunları söyledi: "Hayal edin, hayallerden korkmayın. İdeolojiniz de olsun, bu olmazsa olmazdır artık ama asla ideolojilerinizi zorla kabul ettirmeyin. Sizler kendilerinizi sevdirerek ideolojilerinizi sevdirebilirsiniz. Bize sağlanan bu coğrafyayı bu imkanları birlikte değerlendirelim. Derslerinize ilgi gösterin, derslerle ilgili sıkıntılarınızı danışmanlarınızla görüşün, onlar sizler için atanmıştır. Bologna süreci kapsamında hocalarınıza yılda iki defa not vereceksiniz. Hocalarınızdan memnuniyetinizi o notlarda muhakkak belirtin." dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Üniversite Rektörü Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement