Vali Küçük, Kalp Krizi Geçiren Şehidin Babasını Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Vali Küçük, Kalp Krizi Geçiren Şehidin Babasını Ziyaret Etti

Vali Küçük, Kalp Krizi Geçiren Şehidin Babasını Ziyaret Etti

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Hakkari’de teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Taş’ın kalp krizi geçiren babası Hüseyin Taş’ı hastanede ziyaret etti.

17.08.2015 20:58

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Hakkari'de teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Taş'ın kalp krizi geçiren babası Hüseyin Taş'ı hastanede ziyaret etti.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit olan İbrahim Taş'ın kalp krizi geçiren babası Hüseyin Taş'ı ziyaret etti. Taş'ın kaldırıldığı Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne de giden Vali İzzettin Küçük, Taş'ın sağlık durumu hakkında hastane yetkililerinden bilgi aldı. Hüseyin Taş'a geçmiş olsun dileğinde bulunan Vali Küçük, açıklama yaprak şehidin babasının sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Vali Küçük, "Hastamız gayet iyi, şu anda emin ellerde. İnşallah yarın taburcu edilecek. Hafif bir rahatsızlık, ciddi bir konu yok. Başları sağ olsun, üzüntü hepimizin ama ateş düştüğü yeri yakar. Kendileri artık milletimize ve devletimize emanettir" dedi.

Hastane ziyaretinin ardından Vali Küçük, şehit İbrahim Taş için Harran'daki baba evinde kurulan taziye çadırını da ziyaret etti. Küçük, şehidin asker kardeşi Halil Taş, annesi, amcası ve diğer yakınları ile görüşerek taziyelerini iletti. Vali Küçük, şehit İbrahim Taş'ın 7 aylık kızı Kevser'i kucağına alıp, sarıldı. Küçük, yetim kalan Kevser'i bir süre sevdi. Taziye çadırında bulunan şehit yakınlarına hitap eden Vali İzzettin Küçük, "Acımız çok büyük, ciğerimiz yanıyor. Ama dimdik ayaktayız. Hiç kimseyi sevindirmeyeceğiz. Şehit kardeşimizin kanı yerde kalmayacak. Bu sözü devlet olarak veriyorum. O alçaklardan muhakkak hesap sorulacaktır" ifadelerini kullandı. "Şehidin ailesi artık bizim için emanettir" sözleriyle konuşmasına devam eden Vali Küçük, her zaman ailenin yanında olacaklarını kaydetti.

Taziye çadırında bulunanlara şehidin babasının sağlık durumu hakkında da bilgi veren Vali İzzettin Küçük, baba Hüseyin Taş'ın yarın taburcu edilebileceğini kaydetti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Küçük, Kalp Krizi Geçiren Şehidin Babasını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement