Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Mucur Belediye Başkan Adayı Toker, ilçenin gelecek 25 yılının planlayan çalışmalar yapacağını belirtti.

04.02.2014 16:46

AK Parti Mucur Belediye Başkan adayı Ömür Toker, ilçenin gelecek 25 yılını planlayan projeler hazırlayacağını söyledi.

Toker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AK Parti Mucur Belediye Başkan aday adaylığı için çok değerli kişilerin başvuru yaptığını ancak görevin kendisine verildiğini söyledi.

Bundan sonra birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek çalışma yürüteceğini ifade eden Toker, Mucur'un gelecek 25 yılını planlayan gelişim ve değişim projeleri hazırladıklarını anlattı.

Seçimi kazandığı takdirde Mucur'un kalkınması ve gelişmesi için milletvekilleri, Ankara'daki bürokratlar ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içinde çalışacağını belirten Toker, ilçeyi İç Anadolu Bölgesi'nin parlayan yıldızı yapmaya kararlı olduğunu dile getirdi.

Kentsel dönüşüm, ekonomik gelişim, turizm, altyapı, eğitim, sağlık, kültür, sanat ve sosyal alanlarda 42 ayrı proje hazırladığını vurgulayan Toker, bu projeleri sadece bir dönem için değil, 25 yıl içerisinde gerçekleştirmeyi planladığını kaydetti.

Mucur'u hak ettiği yere getireceğini vurgulayan Toker, şunları kaydetti:

"Projelerimizle Mucur gelişecek, değişecek ve kalkınacak. Mucur'un önünü açacak olan halkımızın gücü ve 30 Mart seçimindeki tercihi olacak. Ben belediye başkanı olmaya değil, hizmetkar olamaya talibim. Belediyecilikte ben yaptım anlayışı değil, birlikte yönetelim anlayışı hakim olacak. Birlikte bir büyük tarih yazacağız." - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement