Yunanistan Edirne Konsolosu Charitidou, Başkan Gürkan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Yunanistan Edirne Konsolosu Charitidou, Başkan Gürkan'ı Ziyaret Etti

Yunanistan Edirne Konsolosu Charitidou, Başkan Gürkan\'ı Ziyaret Etti

Görevine yeni başlayan Yunanistan Edirne Konsolosu Paraskevi Charitidou, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı makamında ziyaret etti.

03.09.2014 10:04  Güncelleme: 10:26

Görevine yeni başlayan Yunanistan Edirne Konsolosu Paraskevi Charitidou, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı makamında ziyaret etti.

Yunanistan Edirne Konsolosu Charitidou, Edirnelilere ve Edirne'ye hayran kaldığını belirterek, "Birbirine komşu iki ülke ilişkilerinin daha da geliştirilmesi gerekmektedir. İlişkilerin güçlendirilmesi iki ülke halkını da olumlu yönde etkileyecektir. Samimi ve sıcak karşılama nedeniyle tüm Edirne halkına teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Gürkan da Yunanistan Konsolosu Charitidou'ya kendisini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek, "İki ülke ilşkilerinin daha güçlü olması için belediye olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Kültür ve adetleri bu kadar birbirine benzeyen iki ülke insanı her şeyin en iyisine layıktır. Size de yeni görevinizde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Görüşmelerin sonunda belediye başkanı Gürkan, konsolos Charitidou'ya Edirne Kari ve Kırkpınar güreş heykelciği hediye etti. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunanistan Edirne Konsolosu Charitidou, Başkan Gürkan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement