Yüreğir Belediyesi 19 Mayıs Bilgisayar Kursu Açılışı Coşkulu Geçti. - Son Dakika
Güncel

Yüreğir Belediyesi 19 Mayıs Bilgisayar Kursu Açılışı Coşkulu Geçti.

Yüreğir Belediye Başkanı Ömer Topçu Çukurova Caddesinde Kahvehane Kapatıp Bilgisayar Kursu'nu Ünlü Hatip Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Birlikte Açtı. Açılışa Vatandaşlar Büyük İlgi Gösterdi.

30.12.2008 12:33

Başkan Ömer Topçu 9 mahallenin ihtiyacını karşılayacak olan kurs için ‘Kahvehaneleri kapatmaya devam edeceğiz. Hedefimiz 20 kahvehaneyi kapatıp, eğitim yuvası haline getirmek.’dedi.

Gençleri kahve köşelerinden kurtarıp hayata hazırlamak için büyük çaba sarfeden Yüreğir Belediye Başkanı Ömer Topçu ilçede meslek edindirme merkezlerinin sayısını hızla çoğaltıyor. Göreve geldikten sonra harabeye dönmüş durumda olan meslek edindirme merkezlerini tekrar ayağa kaldırıp, sayısını da her geçen gün çoğaltarak Yüreğirlilerin hizmetine sundu.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile birlikte açılış kurdalesini kesen Yüreğir Belediye Başkanı Ömer Topçu ilçe halkına hayırlı olması temennisinde bulundu .Hatipoğlu böyle hayırlı hizmetlerin açılışında bulunduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Meslek Edindirme Merkezlerinin güvenilir olması ve kaliteli eğitimiyle halkın büyük ilgi gösterdiğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Ömer Topçu ‘Vatandaşlarımızın talebini karşılamakta zorluk çekiyoruz. Onun için Meslek Edindirme Merkezi sayısını çoğaltacağız. En önemli hedefimiz ise kahvehaneleri kapatıp yerlerine bilgi yuvaları açmaktır.’ diyerek çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Yüreğir Belediyesi 19 Mayıs Bilgisayar Kursu Açılışı Coşkulu Geçti. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement