ArenaPark'tan Çocuklara Özel Program - Son Dakika
Kadın

ArenaPark'tan Çocuklara Özel Program

ArenaPark\'tan Çocuklara Özel Program

Hafta sonları ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ne gelen minikler yaşadı.

19.12.2011 14:01

ArenaPark'ın etkinlik programında pandomimden jonglör gösterisine, kukla tiyatrosundan sihirbaza kadar herşey var. Cuma, Cumartesi ve Pazar gününü kapsayan etkinliklerin tamamı ücretsiz

Küçükçekmece Atakent'in alışveriş, eğlence ve yaşam merkezi ArenaPark, minik ziyaretçileri için çok özel bir program hazırladı. Aralık ayı boyunca Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri ArenaPark'a gelen çocuklar gönüllerince eğlenme fırsatı bulacak. Cuma günü saat 18.00'dan, Cumartesi ve Pazar günleri ise saat 15.00'dan itibaren başlayan etkinlik programında pandomimden jonglör gösterisine, kukla tiyatrosundan sihirbaza kadar herşey var. Tamamı ücretsiz olan etkinliklere katılmak için tek yapılması gereken şey haftasonu da ArenaPark'a gelmek.

Çocuklar eğlenceye, anneler alışverişe

Haftasonu çocuklar eğitici yönü ağır basan bu etkinliklerde hoşça vakit geçirirken anne ve babalar da gönüllerince alışveriş yapıp dinlenmenin tadını çıkaracak. Türkiye'nin en seçkin markalarının bulunduğu ArenaPark, alışverişin yanı sıra, Türk ve dünya mutfaklarından örnekler sunan restoranları ve sinema salonlarıyla da ziyaretçilerine keyifli zamanlar geçirtiyor. Yarı açık mimarisiyle fark yaratan ArenaPark'ta ulusal ve uluslararası markaların ürünlerini satan 100 mağaza bulunuyor. Merkez, bir otopark, iki de mağazaların bulunduğu kat olmak üzere toplam üç kattan oluşuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın ArenaPark'tan Çocuklara Özel Program - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement