Atasay'dan "Good Luck Edition" - Son Dakika
Kadın

Atasay'dan "Good Luck Edition"

Atasay\'dan "Good Luck Edition"

Chopard Happy Sport saatleri, ilk kez bir Türk markasına, Atasay'a özel sınırlı sayıda bir saat koleksiyonu hazırladı,

05.05.2012 13:36  Güncelleme: 08:19

Anneler Günü'nde, annenize onunla zamanın ne kadar eşsiz geçtiğini, ona duyduğunuz sonsuz sevgiyi anlatmak için çok özel bir hediye vermek ister misiniz? Yaklaşık 20 yıldır cüretkarca modern saatlerin tutkunlarına hitap eden Chopard Happy Sport saatleri, ilk kez bir Türk markasına, Atasay'a özel sınırlı sayıda bir saat koleksiyonu hazırladı, Chopard for Atasay "Good Luck Edition"...

Aynı zamanda Chopard'ın Sanat Yönetmeni de olan Chopard Eş Başkanı Caroline Scheufele tarafından Türk kadını ve anne sembolü ön planda tutularak hazırlanan Chopard for Atasay "Good Luck Edition" beş farklı modelden oluşuyor. Tasarımlarda, Scheufele'nin Türk geleneksel objelerine hayranlığı, "Good Luck Edition" konsepttinin oluşumunda etkisini gösteriyor. Atasay'ın 75. kuruluş yılı nedeniyle sınırlı sayıda üretilen koleksiyon, doğu ve batıdan tarihi esintiler taşıyor. 18 karat beyaz altından bir nal veya Fatma'nın eli ve 18 karat kırmızı altından dört yapraklı bir yonca... Mutluluğun nişanları veya nazara karşı koruma... Bu iyi şans sembolleri artık hareketli pırlantaların, yakutların, safirlerin ve ametistlerin Happy Sport saatlerinin kadranları üzerindeki canlı danslarına katılıyor.

Chopard for Atasay "Good Luck Edition" modellerinde kullanılan paslanmaz çelik kasalar, 36 mm çapa sahip ve parlak çelik bezellerle kaplı. Arka kapak üzerinde "Chopard for Atasay" ve "Good Luck" ifadeleri yazan saatlerin, saat üç yönünde bulunan kurma kollarına mavi bir safir eşlik ediyor. Kuvars hareketli, saat 4:30 yönünde sade bir tarih göstergesine sahip ve 30 metreye kadar suya dayanıklı bu saatler, modele bağlı olarak leylak, turkuaz, pastel pembe, lacivert, gümüş tonlu veya kahverengi saten kordonlarla donatılıyor.

Lüksün tanımını yarattığı özel koleksiyonlarla yeniden yapan Chopard'ın Atasay için oluşturduğu uluslararası garantili koleksiyon, 5 Mayıs tarihinden itibaren Atasay mağazalarında satışa sunulacak. Chopard for Atasay tasarımları, 9 bin 700 bin TL'den sahiplerini bulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Atasay'dan 'Good Luck Edition' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement