Bu Yaz Çocuklar İngilizce'yi Koç Üniversitesi'nde Öğrenecek! - Son Dakika
Kadın

Bu Yaz Çocuklar İngilizce'yi Koç Üniversitesi'nde Öğrenecek!

Bu Yaz Çocuklar İngilizce\'yi Koç Üniversitesi\'nde Öğrenecek!

Koç Üniversitesi, yaz döneminde başlattığı İngilizce yaz programı ile çocuklara İngilizce’yi eğlenceli bir şekilde öğrenme fırsatı sunuyor.

22.05.2012 17:00

Koç üniversitesi, bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek olan "Koç University English Language Center for Kids" İngilizce programı ile çocuklara alternatif yaz etkinliği sunuyor. Program ile 6-12 yaş aralığındaki çocuklara farklı atölyeler, takım çalışmaları ve sosyal etkinliklerle kaynak kullanabilme, problem çözme, bilgi okuryazarlığı kabiliyeti kazandırılırken, aktif İngilizce konuşma ve dinleme becerilerinin geliştirilmesi hedefleniyor. Tüm atölye ve etkinliklerin İngilizce olacağı yaz programının ilk dönemi 25 Haziran'da Koç üniversitesi Rumelifeneri Kampüsü'nde başlayacak.

Koç üniversitesi bu yaz döneminde çocukların İngilizce konuşma ve dinleme becerilerini geliştirilmesine yönelik İngilizce yaz programı başlatıyor. Bu yıl ilk kez gerçekleştirecek olan "Koç University English Language Center for Kids" programı ile 6-12 yaş arasındaki çocuklar, farklı atölyeler, takım çalışmaları ve sosyal etkinliklere katılacak. Program kapsamındaki tüm atölyeler ve etkinlikler İngilizce düzenlenirken, öğrencilerin katılacağı faaliyetler yaş gruplarına göre belirlenecek. Her iki öğrenciye bir rehberin eşlik ettiği programla İngilizce dinleme ve konuşma pratikleri yapılırken, her 20 öğrenciye bir rehber ve psikolojik danışman veya pedagoji eğitimi almış grup lideri eşliğinde çalışma yapma fırsatı yaratılacak.

İlk dönemi 25 Haziran'da Koç üniversitesi Rumelifeneri Kampüsü'nde başlayacak olan program 17 Ağustos'a kadar 4 dönemi kapsayacak. Hafta içi her gün saat 09.00 ile 16.30 arasında gerçekleştirilecek olan eğitim programları ile çocuklara, kaynak kullanabilme, problem çözme, bilgi okuryazarlığı kabiliyeti kazandırılacak. Koç University English Language Center for Kids, çocuklara çağın gerekleri doğrultusunda gelecek vizyonu aşılayan, merak duygusunu pekiştiren, dünya vatandaşlığı bilinci ve küresel sorumluluk anlayışı içeren bir program sunuyor. Rehberler eşliğinde gerçekleştirilecek programla öğrenciler, günlük hayatın içinde İngilizce konuşma ve dinleme becerisi kazanacak ve bu becerilerini geliştirecek. Konuyla ilgili ayrıntılı bilgiye www.kocelckids.ku.edu.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Günlük kamp saatleri:

Yer: Koç üniversitesi Rumelifeneri Kampüsü, Sarıyer

Zaman: Hafta içi her gün 09.00 - 16.30

Dönemler

1.Dönem: 25 Haziran - 6 Temmuz

2.Dönem: 9 Temmuz - 20 Temmuz

3.Dönem: 23 Temmuz - 3 Ağustos

4.Dönem: 6 Ağustos - 17 Ağustos

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Bu Yaz Çocuklar İngilizce'yi Koç Üniversitesi'nde Öğrenecek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement