Katı Meyve Sıkacakları ile Sağlıklı ve Fit Kalın! - Son Dakika
Kadın

Katı Meyve Sıkacakları ile Sağlıklı ve Fit Kalın!

Katı Meyve Sıkacakları ile Sağlıklı ve Fit Kalın!

Zinde ve enerjik bir bahar için katı meyve sıkacaklarına hayatınızda çok daha fazla yer verin...

16.03.2012 18:00

Bosch MES 20A0

700 Watt gücündeki Bosch marka katı meyve sıkacağı ile evde meyve suyu hazırlamak meyve suyunu hazır olarak satın almaktan çok daha kolay. MES 20A0 Bosch Katı Meyve Sıkacağı, çok güçlü motoruyla, meyve ve sebzeleri hem parçalamaya gerek kalmadan bütün, hem de -sert çekirdekli olanlar hariç- çekirdekleriyle birlikte sıkıyor. üstelik bunu o kadar kısa sürede yapıyor ki, içmek bile daha uzun sürüyor. Geniş meyve ve sebze besleme ağzı -malzemeleri kesmeden suyunu sıkma imkAnı tanıyor. Paslanmaz çelik mikro gözenekli süzgeci ile meyve ve sebzeleri son damlasına kadar hızlı ve verimli bir şekilde sıkıyor.

Arçelik K-1579

üstün teknoloji ürünleriyle mutfak aletlerinde lider markalar arasında yer alan Arçelik'de katı meyve sıkacağı olarak K-1579 modeli oldukça yoğun ilgi görüyor. 800 Watt gücündeki Inox meyce sıkacağı, geniş bir besleme ağzına sahip ve sert meyveler için de oldukça ideal. Kışın yorgunluğunu atıp bahar ayları için ihtiyacımız olan enerjiye sayesinde kavuşabiliriz. Siz ne dersiniz?

Profilo MP 7000

Dayanıklı ev aletleri ile zamandan ve enerjiden tasarruf sağlayan Profilo, MP 7000 katı meyve sıkacağı ile sizi zinde ve enerjik bir ilkbahar yaşamaya davet ediyor. Kolayca temizlenen, güçlü performansı ile pratik ve hızlı bir kullanım sunan Profilo MP 7000 katı meyve sıkacağında hazırlayacağınız birbirinden lezzetli meyve ve sebze suları ile kış yorgunluğunu üzerinizden atarken, tazeliğin keyfini yaşayacaksınız. İki kademeli hız ayarı ile sıkacak, farklı meyve sebze türleri için kullanılabiliyor. Profilo MP 7000'in tüm parçaları bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Sıkacakta ayrıca kaymayı ve sarsıntıyı engelleyen lastik ayaklar, otomatik posa atma sistemi, çıkartılabilen, yüksek kapasiteli posa kabı ve köpük ayraçlı kap bulunuyor. Profilo MP 7000'in dayanıklı alüminyum kıskaçları ve sızıntısız kapak sisteminin yanı sıra, meyve presinin sadece parçalar komple monte edildikten sonra çalışmasını sağlayan aktif motor yönetimi, yaralanma veya sıçrama riski olmadan güvenli bir kullanım sağlıyor.

Philips Avance

Philips Avance, bahar aylarını sağlıklı ve zinde karşılamak isteyenlere taptaze fikirler sunuyor. Güne Philips Avanceile sıkılmış taze meyve ve sebze sularıyla başlayanlar, bağışıklık sistemlerini güçlendirip hastalıklara karşı direnç sağlıyor. Philips Avance, sağlığına önem veren ve bahara bomba gibi bir giriş yapmak isteyenler için bağışıklık sistemini güçlendirecek, doğal ve sağlıklı meyve suyu karışımları elde etmeyi sağlıyor. Sağlık, bakım, yaşam tarzı ve aydınlatma alanlarında dünya lideri olan Philips, tüketici anlayışını temel alarak "sense and simplicity" marka vaadiyle teknoloji ve tasarımı insan odaklı çözümler ile bütünleştirmeye devam ediyor.

Tefal Toraja

Tefal'in katı meyve sıkacağı Toraja, 300 Watt gücünde ve 900 mililitre kapasiteli posa haznesine sahip. Güvenli kilit sistemine de sahip bu pratik katı meyve sıkacağı, Tefal'in diğer ev aletlerindeki üstün başarısını yansıtıyor doğrusu. 53 milimetre genişliğindeki besleme ağzı da geniş sayılabilecek ebatlarda. Bol enerjili, sağlıklı bahar günleri için Tefal Toraja'yı da tercih edebilirsiniz.

Homend Enerjuicer2704

Karın tüm şehrin üzerini beyaz bir örtü gibi kapladığı şu günlerde soğuk algınlığına yakalanmak işten bile değil. Yatağa düşmeden hastalıklardan korunmak için vitamin deposu sebze ve meyvelerden bolca tüketmek gerekiyor. "Serving Life" ilkesi ile kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştıran küçük ev aletleri üreten Homend, karla kaplı soğuk kış günlerinde sebze ve meyve tüketmenin en kolay yolunu Enerjuicer2704 Katı Meyve/Sebze Sıkacağı ile sunuyor. Sert meyveler için yüksek güç ayarı, mikro gözenekli filtresi, özel sertifikalı malzeme kalitesi,sağlam ayakları, güvenlik kilidi, bulaşık makinesine girebilen parçaları ve özel elektrik kablosu sarma bölümü ile Enerjuicer2704, sağlıklı kalmak isteyenlerin en büyük yardımcısı. Yediden yetmişe herkes için büyük kolaylık sunan Homend Enerjuicer2704, yer tasarrufu sağlayan ergonomik tasarımıyla da kişisel mini vitamin barlara mutfaklarda yer açıyor.

Mehtap Forza

Katı ve yumuşak meyvelere göre tasarlanmış iki farklı hız seçeneği ile tüm meyveleri sıkabilen Mehtap Forza katı meyve sıkacağı, paslanmaz çelik parçalayıcı filtresi ve 1200 ml kapasiteli geniş posa haznesi ile pratik kullanım sağlıyor. Kaymayı önleyici lastik ayakları sayesinde güvenle kullanılan ürün, anlık çalıştırma fonksiyonu ve bütün meyve sıkabilme özelliğiyle de üstün performans gösteriyor. Teknoloji, estetik ve kullanım kolaylığını güvenlik ile birleştiren Mehtap Forza'ya, tüm Mehtap satış noktalarından ve Mehtap on-line satış mağazası www.mepos.com.tr'den ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Katı Meyve Sıkacakları ile Sağlıklı ve Fit Kalın! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement