Promod Artık Nişantaşı'nda! - Son Dakika
Kadın

Promod Artık Nişantaşı'nda!

Promod Artık Nişantaşı\'nda!

Ünlü Fransız giyim markası Promod, Nişantaşı ve Buyaka AVM’de Türk kadınını Fransız stiliyle buluşturuyor…

04.06.2012 16:00

Promod, Azadea Group ile Türkiye'de iki mağazası ile hizmet vermeye başladı. Türk kadınlarını yeni bir Fransız markasını tanıştıran grup, ilk mağazasını İstanbul'un kalbi Nişantaşı'nda açtı. Açılışı yapılan mağaza, Maçka, Teşvikiye ve Hüsrev Gerede caddelerinin kesiştiği köşede bulunuyor. İkinci Promod mağazası ise, Buyaka AVM'de yer alıyor. Mağazalarda, Promod tarafından tasarlanan tüm hazır giyim koleksiyonları ve aksesuarları bulunuyor.

Mağaza'nın açılışı nedeniyle organize edilen basın buluşmasında, Promod Türkiye ülke Müdürü Ali Al Khalil, "Promod, 52 ülkede 976'dan fazla mağaza ile dünya çapında bilinen bir marka ve bu markayı Türkiye'ye getirmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz." diyerek, Nişantaşı ve Buyaka mağazalarından sonra, Türkiye'deki tüm büyük şehirleri hedef alan kapsamlı bir yayılma planı izleyeceklerini belirtti.

Promoda'a göre moda: "Benim" modam!

Promod koleksiyonları, genç ve aktif kadınlar için rahat kadın giysileri ve aksesuarları üreten karma bir stilist ekibi tarafından tasarlanıyor. Moda akımları sürekli değişiyor ve Promod, moda akımını her zaman çok yakından izleyen ve kadınların ne istediklerini bilen marka olarak trendi takip ediyor. Kadınlar Promod' un ilkbahar yaz koleksiyonu ile, sofistike ve feminen bir görünüm kazanıyor; giysiler parlak, lureks, pul ve kaplamalarla canlılık kazanıyor. Floresan renklerin dokunuşu ile siluetleri canlanıyor. Promod koleksiyonunu, her iki haftada bir kadınların talep ettiği farklı moda öğeleri ile yeniliyor.

Promod 2012 Sezon Koleksiyonu

Allure Cocktail

Bir dizi uçuk ve tozpembe gölgelendirmelerle birlikte simli pullarla zenginleştirilmiş basit şekiller, akışkan malzemeler, geometrik dekorlar.

Silueti yükseltmek amacıyla topuklu ayakkabılar ve el çantaları.

Saint-Tropez

Bir dizi pastel rengin beyazla birlikte kullanıldığı yaz tazeliği, Brigitte Bardot stili.

Sezonun temel parçalarında kuşgözü süslemeler ve dantel işlemeler bulunmaktadır: örgü ceketler, kare bluzlar, düz şortlar ve çiçek desenli elbiseler

Summer Rock

Sezonun temel parçaları Rock yıldızlarından ilham almaktadır: kırpık bluzlar, kurdeleli ve baskılı T-şörtler, uzun tül etekler fermuarlar, yaka düğmeleri ve suni elmaslarla tamamlanmış. Tamamı, beyazın yoğun olduğu pozitif/negatif grafik stilinde.

Ethno Metal

Mineral yansımalarla zenginleştirilmiş, çölden ilham alan gölgelendirmeler. Tamamı sezonun doğru şekillerini taşır: box ceket, uzun etek, şortlar ve kırpık Metalik aksesuarlar silueti tamamlar.

Fluos

Floresan gölgelendirmelerle uyumlu modern ve saf beyaz parçalar: sarı, eflatun, turuncu.

Dekoratif renkli atletler, şortlar, yuvarlak pantolonlar, spor elbiseler

Aksesuarların tamamında floresans.

Vaudou

Renkli çizgiler ve floresan dokunuşlara sahip düz parçalarla modern bir stile bürünen kabile stili.

"Eşarp" desenleri, renkli tulumlar ve şortlar.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Promod Artık Nişantaşı'nda! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement