Çay Ocağı İşleten Ressam, Sergisini Açtı - Son Dakika
Kültür Sanat

Çay Ocağı İşleten Ressam, Sergisini Açtı

Çay Ocağı İşleten Ressam, Sergisini Açtı

Gümüşhane'de yıllar önce çay ocağı işletirken resim yapmaya başlayan ressam Muharrem Muslu, 70 eseriyle üçüncü kişisel sergisini açtı.

02.05.2013 15:22  Güncelleme: 09:39

Belediye binasının zemin katındaki serginin açılışına Vali Yusuf Mayda, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel ile vatandaşlar katıldı. Serginin açılış kurdelesini kesen Vali Mayda, sanat ve sanatçının desteklenmesinin önemine değindi.

Belediyede sözleşmeli olarak çalışan sanatçı Muharrem Muslu'nun kente önemli katkısı olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Canlı da Zafer Meydanı'nda yapılacak yeni projede sergi salonunun da yapılmasının planlandığını anlattı.

Yağlıboya ve karakalemden oluşan 70 soyut ve somut çalışmasının yer aldığı üçüncü sergiyi yaklaşık bir yıl süren çalışmayla tamamlayabildiğini kaydeden ressam Muslu ise yaklaşık 13 yıldır resim çalışması yaptığını belirterek, "Eskiden çay ocağım vardı. Resim çalışmalarım ilerledi, çay ocağını bıraktım. Şimdi Gümüşhane Belediyesi'nde çalışıyorum, duvarlara resimler yapıyorum" dedi. - Gümüşhane

Kaynak: DHA

Son Dakika Kültür Sanat Çay Ocağı İşleten Ressam, Sergisini Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement