'Gangnam Style' Türkiye'de - Son Dakika
Kültür Sanat

'Gangnam Style' Türkiye'de

\'Gangnam Style\' Türkiye\'de

Dünyada izlenme rekorları kıran 'Gangnam Style' şarkısının sahibi PSY İstanbul'da konser verecek.

11.02.2013 12:36  Güncelleme: 12:29

Dünyada izlenme rekorları kıran 'Gangnam Style' şarkısının ve dansının sahibi olan Park Jae-Sang, İstanbul Tepebaşı'nda konser verecek.

Youtube'u adeta fetheden Gangnam Style'ın sahibi Park Jae-Sang (PSY), 22 Şubat akşamı gerçekleştirilecek İstanbul Blue Night için ilk kez Türkiye'ye gelecek.

Her yıl şubat ayında düzenlenen etkinlikte internet tarihinin en çok izlenen ve paylaşılan şarkısı Gangnam Style'ı seslendirecek olan PSY, performansını Tepebaşı'nda açık havada halka açık olarak gerçekleştirecek. Özel dansçıları ile birlikte sahne alacak PSY'in performansı saat 21:00'de başlayacak.

REKORLARA DOYMADI

iTunes'da 31 ülkenin müzik listelerinin ilk sırasına yerleşen Gangnam Style şarkısı, Youtube'da 2012'de en fazla beğenilen video olarak Guinness Rekorlar Kitabına girdi. Youtube tarihinde 1 milyar izlenmeyi geçen ilk video olan Gangnam Style, MTV Avrupa Müzik Ödülleri 2012'de de "En iyi video" dalında ödül kazandı.

PSY, performansını Tepebaşı'nda açık havada halka açık olarak gerçekleştirecek. Özel dansçıları ile birlikte sahne alacak PSY'in performansı saat 21:00'de başlayacak

İstanbul Blue Night'da PSY dışında, İlhan Erşahin & Hüsnü Şenlendirici, Ayhan Sicimoğlu & Latin Band ve Canan Anderson, Beyoğlu sokaklarında karnaval havası estirecek.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Kültür Sanat 'Gangnam Style' Türkiye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement