Yazın Keyfi Ozan Çolakoğlu İle Çıkıyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Yazın Keyfi Ozan Çolakoğlu İle Çıkıyor

Yazın Keyfi Ozan Çolakoğlu İle Çıkıyor

DJ Ozan Çolakoğlu, Kıbrıs, Bodrum, Sedef Adası, Çeşme, Erdek ve Alanya'da gerçekleştireceği performanslarıyla yaza damgasını vuruyor.

27.06.2013 10:42  Güncelleme: 10:48

2012 yılında piyasaya çıkardığı "Ozan Çolakoğlu01" albümü ile adından sıkça söz ettiren ve imza attığı projelerin müzikal olarak boyutunu değiştiren Ozan Çolakoğlu, 2013 yazında eğlence hayatının kalbini tutmaya devam ediyor.

Yazın gelişi ve tatil döneminin açılmasıyla birlikte, Ozan Çolakoğlu da performanslarınahız kesmeden ve temposunu artırarak devam ediyor. 28 Haziran'da Kıbrıs'ta gerçekleştirilecek performanslar, Bodrum, Sedef Adası, Çeşme, Erdek ve Alanya ile devam edecek.

Ozan Çolakoğlu'nun Temmuz ayının ilk haftası piyasaya çıkacak olan, Ajda Pekkan ile hazırladığı yepyeni şarkısı "Ara Sıcak" ise listeleri yine altüst edecek. Sözleri Gülşen'e, müziği Gülşen ve Ozan Çolakoğlu'na olan şarkı, yaz aylarına damgasını vuracak! Çarşamba akşamı Çeşme'de performans sergilediği mekanda hayranlarına sürpriz yaparak yeni şarkısını ilk defa çalan Ozan Çolakoğlu, "Ara Sıcak" ile müzik severlerden tam not aldı.

Performanslarında, eğlence odaklı, kendi parçalarının yanı sıra dünya hitlerine de yer veren Ozan Çolakoğlu ile yaz daha keyifli geçecek…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Yazın Keyfi Ozan Çolakoğlu İle Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement