10 Yılda Güzelleştiler - Son Dakika
Magazin

10 Yılda Güzelleştiler

10 Yılda Güzelleştiler

Kim demiş kadınlara yıllar yaramaz diye? Birçok ünlü 10 yıl öncesine göre daha da güzel görünüyor.

23.10.2012 06:03  Güncelleme: 10:39

Kim demiş kadınlara yıllar yaramaz diye? Birçok ünlü, doğru saç rengi ve makyajla 10 yıl öncesine göre daha güzel görünüyor!

İşte onlardan bazıları

KIM KARDASHIAN

2000'lerin başında saçlarını koyu kestane tonlarında kullanan ve kaşlarına özen göstermeyen Kim Kardashian, koyu renklerde makyaj yapıyordu. Geçtiğimiz yıllarda saçlarını koyu kumrala boyatan Kardashian, kaşlarına da daha şık bir şekil verdirdi. Doğru makyajla da daha güzel görünmeyi başardı.

GWYNETH PALTROW

Şu an platin sarısı saçları, beyaz teni ve uçuk tonlardaki makyajıyla Hollywood yıldızları arasında en güzel isimlerinden biri olan Gwyneth Paltrow, 10 yıl önce kızıla çalan koyu sarı saçları ve bordo renkli rujlarıyla hoş görünmekten çok uzaktı!

MEGAN FOX

Megan Fox; 10 yıl önce mavili-yeşilli göz varları, parlak pembe rujları ve koyu renkli allığıyla şu andakinden çok farklı bir görünüme sahipti. Saçlarını uzatan ve yeniden şekillendiren Fox, şu an beyaz teni ve hafif göz makyajıyla eskisiden daha güzel!

MIRANDA KERR

Victoria's Secret meleklerinden Miranda Kerr, 10 yıl önce bronz teni, aşırı kalın kaşları, pembe rujları ve özensiz göz makyajıyla bugünkü kadar güzel değildi. Koyu renk saçlarının uçlarına gölge attıran Kerr, kaşlarını da düzelttirdi. Şu an beyaz tenini ve gözlerini ön plana çıkaran bir makyajı tercih eden manken, eskisinden daha güzel görünüyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 10 Yılda Güzelleştiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement