"Aşkı Dolu Dolu, Kocaman, Saçma Yaşıyorum" - Son Dakika
Magazin

"Aşkı Dolu Dolu, Kocaman, Saçma Yaşıyorum"

"Aşkı Dolu Dolu, Kocaman, Saçma Yaşıyorum"

Ayşecan Tatari, InStyle Dergisi'ne oyunculuk ve aşka dair fikirlerini paylaştı.

03.05.2013 10:31  Güncelleme: 10:34

Çocuklar Duymasın' dizisiyle geniş kitlelerce tanınan Ayşecan Tatari, InStyle Dergisi'nden Buket Baydar'a konuştu. Oyunculuğa başladığı yılları artık neredeyse hatırlayamadığını söyleyen Tatari, ilk dizisinde tiyatrocu annesi Aliye Uzunatağan'la oynadığını ve onunla aynı sette olmasının hoşuna gittiğini anlatıyor. 'Çocuklar Duymasın' bittikten sonra oyunculuk yapmak istediğini fark ettiğini söyleyen genç oyuncu, oyunculuk eğitimi için Amerika 'ya gidip, iki buçuk yıl New York 'ta Stella Adler Studio of Acting'de okuyor. Kendi ifadeleriyle, Tatari'nin kafası şu an oyunculukla ilgili daha başka bir yerde.

Amerika serüveninin oldukça keyifli olduğunu söyleyen Tatari, başka bir ülkede tek başına yaşamayı başarabilmenin hayatta herkesin bir kere yapması gereken bir şey olduğunu sözlerine ekliyor.

En son Dot'un 'Sarı Ay' oyununda izlediğimiz Ayşecan Tatari, oyuna dahil olma sürecininden ise şöyle bahsediyor: "Dot ekibi 'Festen'i oynuyordu, ben de izlemeye gittim. Murat Daltaban'a, 'Ben bir şekilde gelmek istiyorum, ne iş olursa yaparım' dedim. O da, 'Gel' dedi. Ondan sonra Dot'a gidip gelmeye başladım ve kısa bir süre sonra 'Sarı Ay' adlı oyunda oynadım. Her haftam oyunla dolu geçiyor. Fiziksel olarak zorlayıcı ve belli bir disiplinde yaşaman gereken bir oyun. Zaten tiyatroda haftada iki gün ekipçe katıldığımız beden derslerimiz oluyor."

Aşka dair düşüncelerimi de paylaşan Tatari, "Aşık olduğumu hissediyorum, anlıyorum ve biliyorum sadece. O anda fizyolojik ve psikolojik ne yaşadığıma dair net bir şey söyleyemem. Herhalde ilk başlarda ufak bir panik hali oluyor. Aşkı dolu dolu, büyük, kocaman, saçma, sonuna kadar yaşıyorum. Sekiz aydır aşığım" diyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin 'Aşkı Dolu Dolu, Kocaman, Saçma Yaşıyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement