Cem Erman Anısına Altın Koza - Son Dakika
Magazin

Cem Erman Anısına Altın Koza

Cem Erman Anısına Altın Koza

Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nda 'En İyi Erkek Oyuncu Ödülü', evinde ölü bulunan Cem Erman anısına verilecek.

09.08.2011 12:34  Güncelleme: 16:20

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek 18'inci Uluslararası Altın Koza Film Festivali kapsamında düzenlenecek Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nda 'En İyi Erkek Oyuncu Ödülü', önceki gün evinde ölen sinema oyuncusu Cem Erman anısına verilecek.

Kemal Sunal, Cüneyt Arkın, Orhan Gencebay gibi ünlü isimlerle 100'ün üzerinde filmde oynayan 'Cem Erman' adıyla tanınan 64 yaşındaki Süleyman Faik Durgun, geçen pazar günü Adana 100'üncü Yıl Mahallesi'ndeki evinde, birlikte yaşadığı Sevim Demiroğlu tarafından ölü olarak bulundu. .

Altın Koza Film Festivali Genel Koordinatörü Ozan Aksu, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ın 17- 25 Eylül'de düzenlenecek Altın Koza Film Festivali'nin yarışmalı bölümlerinden Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nda verilecek 'En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nün, Adanalı sinema sanatçısı Cem Erman anısına verilmesini önerdiğini açıkladı. Ozan Aksu, festival yönetimi olarak öneriyi dikkate aldıklarını belirterek, "Festival komitesi olarak sinemamızın değerli emekçisini bu vesileyle bir kez daha anmak bizim için de onur olacak" dedi. Aksu, Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nın sonuçlarının 24 Eylül'de yapılacak 'Büyük Ödül Töreni'nde belli olacağına da kaydetti. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Cem Erman Anısına Altın Koza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement